Concurentul de la Vocea României care a fascinat-o pe Irina Rimes: „Dacă aveam 19 ani, mă îndrăgosteam de băiatul ăsta!”

29 septembrie 2024 8:39   Vedete românești

Călin Lupea este primul concurent din ediția de vineri, de Vocea României. El a întors două scaune și a fascinat-o pe Irina Rimes, prin interpretarea sa.

 „Dacă aveam 19 ani, mă îndrăgosteam de băiatul ăsta! Rău mă îndrăgosteam! Cred că aș fi scris și piese pentru el”, a recunoscut antrenoarea.

Are 19 ani, s-a născut în România, dar a fost crescut în Canada și Miami, iar muzica este principala lui pasiune. Ambițios și hotărât că vrea să studieze compoziția și producția muzicală, el a aplicat la prestigiosul colegiu  Berklee College of Music.

„A fost singura școală la care am aplicat, pentru că am zis: dacă nu intru aici, nu prea vreau să mă duc altundeva”, a mărturisit el.

Călin a recunoscut că a beneficiat mereu de sprijinul părinților: “Părinții mei m-au susținut foarte mult, cu bani, cu timp, sunt foarte recunoscător că îi am pe părinții mei, altfel nu cred că stăteam pe muzică”.

L-a ales pe Smiley

Interpretarea lui i-a făcut pe Smiley și Irina Rimes să își întoarcă scaunele. Cei doi s-au străduit să-l ademenească pe Călin în echipele lor. Irina l-a complimentat, spunându-i: “Tu chiar arăți ca un prinț, iar eu sunt prințesa ta!”.

Smiley, în schimb, i-a menționat: “Mi-a plăcut foarte tare energia ta, nu ți-au ieșit foarte bine toate chestiile, dar am recunoscut că e un timbru tânăr”.  La care concurentul a răspuns: “Scopul meu a fost să vin cu o energie faină, să cânt pentru public... Vocal, mi-a scăpat puțin, dar nu-mi pun problema asta, vreau să fiu provocat”.

Spre dezamăgirea Irinei, Călin Lupea a ales să meargă mai departe în competiție alături de Smiley.

Mai multe