Connect-R, reacție neașteptată după ce o fană l-a confundat cu Smiley. Fanii s-au prăpădit de râs: „Gina nu era cu tine?” VIDEO

23 septembrie 2024 11:57   Vedete românești

Connect-R se numără printre cei mai îndrăgiți cântăreți din România. Are un succes fulminant în carieră și este cunoscut la scară largă. Cu toate acestea, artistul a avut parte de un episod la care nu s-ar fi așteptat. Recent s-a întâlnit cu o fană care l-a confundat cu Smiley. Cum a reacționat.

Connect-R, confundat cu Smiley 

Connect-R și Smiley sunt 2 artiști de renume, unici în felul lor și inconfundabili, însă se pare că există și excepții. De curând, colegul de breaslă al prezentatorului de la „Românii au talent” s-a confruntat cu un moment neprevăzut.

Acesta s-a întâlnit cu o fană care l-a confundat cu Smiley și a imortalizat întregul moment, amuzându-se copios pe seama întregii întâmplări. Filmulețul a devenit viral pe rețelele de socializare, iar internauții au reacționat în masă. Mai mult, chiar și partenerul Ginei Pistol a avut o reacție hilară, după ce a văzut clipul postat de Connect-R pe TikTok. 

Connect-R: „Am intrat fraților aici în Brașov la (…) să ne luăm ceva și ne-am întâlnit cu o doamnă care m-a recunoscut imediat. Ia spuneți doamnă, cine sunt eu?”

Femeia: „Bine cunoscutul Smiley, da?”

Connect-R: „Asta spuneam. Mulțumesc frumos, doamnă!”

Cum a reacționat Smiley

Pe lângă faptul că videoclipul a ajuns viral în rândul internauților, acesta a intrat și în atenția lui Smiley, care nu a ezitat să lase un comentariu și să se amuze pe seama subiectului care a făcut înconjurul rețelelor de socializare.

„Ăla care cântă cai verzi”, a scris Smiley în secțiunea de comentarii a filmulețului publicat de Connect-R pe TikTok.

De asemenea, utilizatorii au lăsat mai multe comentarii la rândul lor.

„Relu semeni leit cu Smiley” / „Gina nu era cu tine?” / „Chiar semeni cu Smiley, și eu te-am confundat” / „Smiley, ți-ai schimbat look-ul?”/ „Dacă nu zicea doamna, chiar nu te recunoșteam, am crezut că ești Connect-R”/ „Bine că nu te-a confundat cu Nicolae Guță”/ „În cel mai rău caz, putea să te confunde cu Florin Salam sau Michael Jackson”, au fost doar câteva dintre comentariilor fanilor.

Mai multe