Connect-R a dezvăluit că nu are permis de conducere: „Ești singurul din România care și-a pierdut cheia într-un copac!"

Ultima actualizare:

Proaspăt întors dintr-o vacanță în Japonia, acolo unde a fost cu fiica lui de 10 ani, Maya, Connect-R (42 de ani) a onorat aseară invitația unui prieten de-al său, Lucian Elgi, de a veni în studioul său pentru un interviu live pe pagina acestuia de TikTok.

După ce a vizitat Tokyo, Kyoto și Osaka, la îndemnul fiicei sale, Connect-R a descoperit că i-a plăcut și lui vacanța din Japonia. A aflat mai multe lucruri despre cultura japonezilor, a descoperit cum se face ceremonia ceaiului "Urasenche" în Kyoto și a admirat colecțiile de animeuri pentru că Maya este un mare fan al acestora.

Connect-R a ajuns apoi la o discuție sinceră și spumoasă cu Lucian Elgi iar fanii de pe TikTok l-au ascultat până la capăt. S-au aflat astfel câteva lucruri mai neștiute despre celebrul artist care nu doarme deloc vara fiind super ocupat cu un program extrem de plin pentru concerte.

Connect-R a mărturisit astfel că nici el și nici Alex Velea nu au permis de conducere.  Întrebat dacă mai sunt lucruri pe care încă nu le-a făcut, artistul a spus că există lucruri pe care nu își dorește să le facă, cel puțin deocamdată.

Connect-R: „Sunt lucruri pe care în același timp nici nu cred că vreau să le fac”

„Sunt lucruri pe care în același timp nici nu cred că vreau să le fac, cum ar fi treaba cu carnetul. Să îmi iau carnetul. Nu am carnet. Ca să nu fiu singur, nici Velea nu are!", a mărturisit Connect-R cu zâmbetul pe buze, iar interlocutorul său a rămas șocat.

„Nu ai permis de conducere? La cât de mult citești și la cât ești tu de înțelept eu cred că iei carnetul imediat!", i-a spus Lucian Elgi lui Connect-R.

„Nu despre asta este vorba, e vorba despre altceva. Eu și cu sora mea, suntem doi, am avut două feluri de tratamente din partea mamei noastre. La noi mama a fost... Lui sor-mea tot timpul îi spunea: "Mamă, tu o să faci facultate, o să fii o fată echilibrată, o să îți iei carnetul, ești cerebrală!". Și eu ziceam: "Păi și eu?". Iar mama zicea: "Tu ești dezordonat, tu ești artist, tu ești cu capul în nori,  ești singurul din România care și-a pierdut cheia într-un copac!". Un vecin a venit la mama și i-a zis: "Asta nu e cheia voastră?". "Ba da, de unde?". "Am găsit-o într-un copac!", a mai povestit Connect-R în live-ul de pe TikTok, stârnind hohote de râs.

Dacă nu ar fi fost artist ar fi lucrat ca art director

Artistul pregătește de altfel piese noi pentru fanii săi și a mai mărturisit că s-a apucat serios să cânte și la chitară și dacă nu ar fi fost acum un muzician cunoscut, poate că ar fi avut toate șansele să devină, mai întâi, un junior copywriter la firmele de publicitate iar mai apoi, în doi ani de zile, ar fi ajuns chiar un art director extraordinar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net