Misha pune stop speculațiilor și spune adevărul despre împăcarea cu Connect-R: „Vă rog să nu mai...”

Misha și Connect-R, unii dintre cei mai iubiți artiști din România, au intrat din nou în atenția publicului în urma unor speculații conform cărora aceștia s-ar fi împăcat. Focoasa blondină face lumină în acest caz și spune adevărul, la 6 ani de la despărțirea de cântăreț. 

Misha și Connect-R au format un cuplu / foto: Social media
Misha și Connect-R au format un cuplu / foto: Social media

După despărțire, atât Misha, cât și Connect-R au decis să rămână în relații bune de dragul fetiței pe care o au împreună. În biografia sa, artistul a recunoscut faptul că și-a înșelat soția, dar cu toate acestea a continuat să-i declare dragostea în spațiul public. De aici și tendința fanilor de a spera, în continuare, la o împăcare a celor doi. 

Misha, adevărul despre presupusa împăcare cu fostul soț 

Misha și Connect-R au fost binecuvântați cu o fiică, Maya, pe care ambii o cresc așa cum pot mai bine. Se implică în creșterea ei și merg împreună în vacanțe, chiar dacă nu mai formează un cuplu. De asemenea, o bună perioadă de timp s-a speculat faptul că aceștia ar fi locuit împreună și după divorț, însă Misha pune capăt tuturor speculațiilor și spune adevărul. 

„Eu nu știu de unde le scoateți, jur. Fraților, vă rog eu încetați! Suntem divorțați de 6 ani și NU ne-am împăcat, NU suntem împreună! Și ca să clarific toate aspectele și toate întrebările, NU locuim împreună! (de câțiva ani chiar) Vă rog să nu mai speculați!”, a scris Misha într-un InstaStory.

Connect-R: „Eu nu m-am putut adapta”

În trecut, Connect-R își recunoștea și își asuma mare parte din destrămarea căsniciei. Se consideră principalul vinovat și declară că nu a știut să aprecieze toate eforturile și sacrificiile fostei sale soții. 

„Eu nu m-am putut adapta! Însemna să înțelegi că în casă nu mai ești cu mama ta, care strânge după tine. O femeie care la 21 de ani naște și face niște sacrificii, renunță la cariera ei, în afară de faptul că stă cu un copil și nu s-a născut părinte, a devenit atunci, tu vii și arunci tot. Când îți faci o familie trebuie să fii ori un super creier, să știi să împarți ambele lucruri, ori să mai renunți la ce înseamnă cariera ta. Ori eu…”, a povestit Connect-R, în podcastul „La Țocii’, găzduit de Romică Țociu și fiul său, Cătălin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Pădureanu Catania
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net