Connect-R a făcut din nou spectacol, aseară, la Ziua lui Ștefan! A cântat cu tatăl lui, iar la apariția lui Alex Velea, pe scenă, lângă el, publicul a fost în delir

#Exclusiv Click!

Connect-R a împlinit ieri, pe 9 iunie, 42 de ani, și a devenit deja o tradiție să organizeze un show totatl de ziua lui, intitulat chiar Ziua lui Ștefan.

Aseară, toată distracția s-a mutat la Arenele Romane iar Connect-R  a susținut un recital de zile mari. Alături de el, pe scenă au urcat nume mari ale muzicii românești, precum Delia - care a avut o interpretare magistrală la flaut, Theo Rose, Raluka, Shift, Adrian de la Bobești, Mario Fresh, Ilona Brezoianu, una dintre colegele lui de la "Te cunosc de undeva",  băiatul său "de suflet" Johny Romano, care i-a adus și tortul pe scenă și i-a cântat "La mulți ani" lui Connect-R, iar finalul show-ului Ziua lui Ștefan a fost unul de zile mari căci el  și Alex Velea s-au împăcat și vor avea încă multe de spus împreună pentru că pregătesc mari surprize!

Atunci când Alex Velea a urcat pe scenă, pur și simplu s-a produs magie. Chimia dintre el și Connect-R este încă foarte puternică iar publicul a cântat cu ei la unison și parcă nu mai îi lăsa să plece și i-a rugat să facă un bis.

Este incredibil câtă dragoste aveți pentru Alex, pentru mine!", a spus Connect-R! "Lasă-mă să spun ceva,  Te iubesc de când suntem noi mici, vreau să îți urez "La mulți ani! Dumnezeu să  îți ofere tot ce îți dorești în viața asta, deja ai o carieră extraordinară, o familie frumoasă, fanii tăi minunați de aici, o superbă orchestră! Un muzician adevărat nu poate să fie înconjurat decât de astfel de oameni!",  a completat și Alex Velea care împreună cu Connect-R s-au apucat din nou de treabă.

„Am rupt!”

Sărbătoritul serii nu putea să nu cânte din nou cu tatăl său câteva melodii care le-au mers tuturor la suflet. Aurel Mihalache a fost extrem de emoționat să urce iar pe scenă lângă fiul său, însă s-a simțit foarte bine alături de public și de Connect-R. Ca de fiecare dată, artistul a venit la concertul de ziua lui împreună cu fiica sa, Maya, în vârstă de 10 ani, care și-a urmărit tatăl din public, alături de bunica ei, mama lui Connect-R.

Am rupt! A fost extraordinar și epuizant un pic dar m-am și încărcat, de la dragostea lor. Este extraordinar! S-a văzut în seara asta că într-adevăr putem să facem treaba asta și o facem la nivel înalt! E minunat! Când eram mic aveam vreo 2-3 invitați la ziua mea, acum...vreo 5000! Anul ăsta am stat și am ales invitații pe sprânceană si ne era foarte greu! Cu Delia mi-am dorit foarte mult pentru că nu a mai fost până acum la Ziua lui Ștefan și mi se pare că atât "Te Mereu" dar, în special, "Noi ne potrivim", a fost un moment extraordinar. Cu flautul ei a super sensibilizat, a angelizat piesa, așa mi s-a părut! Ilona, cu care am fost coleg un sezon întreg la „Te cunosc e undeva”... Era foarte greu ca după Narcis și Ștefan de la Bărbulești să aduci pe cineva care să facă momentul imnului, "Jenem, jenem", la același nivel, ni se părea că e aproape imposibil  și am stat și ne-am gândit: Theo Rose! Am zis că doar ea poate să mai aducă starea aia și într-adevăr, ne-a terminat!", a povestit Connect-R, extrem de entuziasmat, după ce a coborât de pe scenă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
heidi klum costum baie profimedia jpg
Banner Dana Roba
Mihai Mitoseru și Andreea Mantea au cântat și au dansat alături de marea artistă
cub bianca dragusanu alex bodi bun png
oana si catinca roman jpg
banner Elena Merișoreanu
costi ionita 2 jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net