„Ziua lui Ștefan” se sărbătorește pe 9 Iunie, la Arenele Romane! Connect-R are invitați 8 artiști de top, din România! Surprizele se vor ține lanț, biletele aproape că s-au epuizat!

"Ziua lui Ștefan” se apropie cu pași repezi. 9 Iunie bate la ușă, artistul va împlini duminică 42 de ani și a pregătit un super show pentru fanii săi care vor veni să îl vadă și să îi cânte „La mulți ani” la unison, la Arenele Romane.

„Ziua lui Ștefan” se sărbătorește pe 9 Iunie, la Arenele Romane!
„Ziua lui Ștefan” se sărbătorește pe 9 Iunie, la Arenele Romane!

Organizatorii au pregătit cel mai tare concert pentru un artist român la Arenele Romane, este o întreagă desfășurare de forțe, o producție scenică al cărui preț sare de 70.000 de euro!

8 invitați surpriză, artiști consacrați vor urca pe scenă alături de Connect-R, la Ziua lui Ștefan! Aceasta va fi cea de-a cincea ediție a show-ului „Ziua lui Ștefan” și se anunță una incendiară! Mai sunt 6 zile în care se fac ultimele aranjamente și finisări pentru concertul de pe 9 Iunie, care va demonstra, încă o dată, cât de mult înseamnă Connect-R atunci când urcă pe scenă și se transformă în cea mai bună versiune a lui!

Totodată, pe 9 Iunie, pe lângă cele mai tari surprize pe care le-a pregătit de ziua lui, Connect-R va lansa și o piesă nouă, un feat. cu Cortes  - „De tine”.

Connect-R are invitați 8 artiști de top din România!
Connect-R are invitați 8 artiști de top din România!

„Ziua lui Ștefan” se apropie și v-am pregătit un show unic, de neegalat și de neuitat! Vă așteptăm pe 9 Iunie la Arenele Romane, în această duminică, cu mulți invitați surpriză, 8 artiști de top care vor urca pe scenă, alături de Connect-R.

Este cea mai mare producție de la Arenele Romane, tot ce se pregătește acolo depășește 70.000 de euro din punct de vedere tehnic. Este un eveniment produs de Hood Famous, mai sunt foarte puține bilete la secțiunea VIP, de mâine mai puteți achiziționa doar bilete la Acces Silver și categoria Acces general.

Este o altă formă de show a lui Connect-R, care nu a mai fost expusă public, cu cei mai mari artiști din România. Suntem extrem de încântați de ceea ce urmează să vedeți pe 9 Iunie! Accesul se va face începând cu ora 18.00 iar concertul începe după ora 20.00! În seara evenimentului, Connect-R va lansa și feat-ul cu Cortes, „De tine”!  Se va vorbi mult timp despre această ediție „Ziua lui Ștefan”!”, ne-a mărturisit Marius China, organizatorul show-ului și managerul lui Connect-R.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bani numara salarii pensii bani putini
image
image
image
image
image
image
image png
Kate Middleton Foto Profimedia (2) jpg
image png
image png
andreea mantea 2 jpg
carmen tanase al pacino jpg
film pixabay jpg
Babasha jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net