Alex Velea și Connect-R au fumat pipa păcii pe scena de la RomExpo, după 10 ani! Ce gest a făcut Connect-R, ca să-l ierte Velea

Spectacolul, din week-end, de pe scena RomExpo a reprezentat o confruntare memorabilă între Connect-R și Șuie Paparude, la cea de-a 6-a ediție Red Bull Sound Clash. Connect-R a ieșit învingător cu 430,9 puncte, în timp ce Șuie Paparude a stat foarte aproape, cu 425,5 puncte. As-ul din mâneca lui Connect-R a fost Alex Velea. 

Bătălia muzicală a anului 2024 a pus față în față, în week-end, pe scena de la RomExpo, muzica electronică și rap-ul, într-un duel inedit între Connect-R și Șuie Paparude. 

Și anul acesta, Adrian Despot i-a ghidat pe cei prezenți printre cele patru runde tradiționale ale Red Bull SoundClash  (The Cover, The TakeOver, The Clash și The Wildcard). Coverul piesei „Out of space”, al The Prodigy, a fost prima provocare a serii. 

De la mega-hiturile „Dă-te-n dragostea mea” și „Vara nu dorm”, la „Cea mai bună zi” și „Pentru inimi”, unele dintre cele mai tari piese Connect-R și Șuie Paparude au electrizat atmosfera. 

5000 de fani au cântat cot la cot reinterpretările în stil folk, funk și rock ale unor piese reprezentative pentru anii 2000 și 2010, precum „Tren de noapte”, „Cu zâmbetul pe buze” (invitat special Mădălin Antonesei), „Polițai” (invitat special Johny Romano), „Soundcheck”, „Am sosul ăla” și „Atac la persoane”. 

Connect-R l-a invitat pe Alex Velea pe scenă! Artiștii erau certați de peste un deceniu! 

Runda The Wildcard, de departe cel mai așteptat moment al competiției și i-a adus în fața publicului pe Oscar și pe Erika Isac pe scena Șuie Paparude și pe Alex Velea pe scena lui Connect-R.

„E încununarea unei munci de câteva luni de zile. Când depui efort, asta e răsplata. Duelul cu Șuie a fost unul puternic. Prima rundă au câștigat-o ei și mă dezarmasem puțin... 

A fost interesant că nu am avut emoții. Cât despre public, a fost genial! Oamenii au cântat cu noi, au dansat, dar mai presus de toate, în momentul în care și cei care erau în fața scenei Șuie cântau cu noi, atunci gata, ne-au terminat!”, ne-a spus Connect-R, după spectacol.

Velea și Connect-R au îngropat securea războiului. „Ai făcut prea multe prostii în viața asta ca să mă supăr pe tine”

Connect-R a surprins pe toată lumea atunci când l-a invitat pe scenă pe Alex Velea. Cei doi artiști s-au împăcat cu acest prilej, după mai bine de un deceniu, în care au fost la cuțite. 

Velea și Connect-R  au avut un dialog cât se poate de emoționant pe scenă și s-au și îmbrățișat, semn că securea războiului dintre cei doi a fost îngropată.

„Sunt foarte fericit. Îți mulțumesc că m-ai invitat în seara asta, îmi era dor să fiu alături de tine pe scenă, te iubesc rău de tot. Chiar dacă viața ne-a separat de multe ori, am luat-o pe căi diferite, mereu te-am iubit ca pe fratele meu mai mare și îți mulțumesc că ești fratele meu și ții la mine, știu cât de mult mă iubești. 

Te respect, te apreciez pentru tot ce ai făcut în viața asta. Și ce se întâmplă în seara asta e încă o dovadă că lumea te iubește și mai mult de atât, Dumnezeu te iubește. Connect-R e idolul unei generații. Ai făcut prea multe prostii în viața asta ca să mă supăr pe tine, să mor eu”, a fost mesajul lui Velea către Connect-R.

Cei doi artiști au intrat în conflict în anul 2007,  din cauza drepturilor de autor de la piesa „Dacă dragostea dispare”. În 2013, cei doi au mai încercat o împăcare, însă după a aceea relația lor s-a stricat din nou. 

Connect-R, învingător în fața lui Șuie Paparude 

După două ore și jumătate de show incendiar, cu muzică de toate genurile și invitați-surpriză de calibru, 5000 de fani prezenți la Romexpo au decis, prin aplauzele lor, cine merită să câștige bătălia muzicală a anului. 

Connect-R a obținut victoria în lupta decibelilor, cu o diferență mică în fața trupei Șuie Paparude. El a obținut 430,9 puncte, în timp ce rivalii lui de la Șuie Paparude a stat foarte aproape, cu 425,5 puncte. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
banner Livia Graur
image png
image png
image png
image png
banner Anca Turcasiu png
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net