De ce nu-și mai vorbesc Alex Velea și Andreea Bănică? Artista a fost nașa lui de cununie la prima căsnicie

Ultima actualizare:

Înainte de a-și întemeia o frumoasă familie cu Antonia, cântărețul Alex Velea a avut o căsnicie cu Ana Maria Mircea. Cei doi au fost cununați religios de nimeni alții decât Andreea Bănică și Lucian Mitrea, dar în anul 2013 au decis să divorțeze și să meargă pe drumuri separate. Cum a ajuns Velea să se certe cu nașa lui de la acea vreme, aflați din rândurile de mai jos. 

Andreea Bănică și soțul ei, nașii lui Velea la prima căsnicie / foto: Arhivă Click!
Andreea Bănică și soțul ei, nașii lui Velea la prima căsnicie / foto: Arhivă Click!

Cu toate că a trecut mai bine de un deceniu de când au fost nași spirituali pentru cântăreț, aceștia nu-și mai vorbesc nici în prezent. Mărul discordiei ar fi fost niște bani, așa cum declara Andreea acum ceva timp în presă. 

Neînțelegerile au pornit din cauza banilor 

Alex Velea și fosta soție au decis acum ani în urmă ca părinți spirituali să le fie cuplul Andreea Bănică - Lucian Mitrea, însă au ajuns să nu-și mai vorbească. În trecut, îndrăgita cântăreață mărturisea că cearta între ea și cel care i-a fost fin a pornit din cauza unei sume de bani. 

„Noi am fost nașii lui de cununie. Am intrat în biserică cu Alex Velea și cred că ar fi urât din partea mea să încep să vorbesc . Sunt o grămadă de dedesubturi între noi ca familie. Nu vreau să vorbesc despre Alex Velea într-un mod neplăcut”, spunea Andreea Bănică, potrivit informațiilor apărute în presă.

„Am fost cu el în biserică, l-am dus pe el și pe fosta lui soție acolo. Le-am ținut lumânările și n-ar fi frumos din partea mea să fac asta. Este vorba despre niște bani pe care nu i-a luat la un concert de Revelion, pe care nici eu nu i-am luat, căci am cântat împreună, deci nici Lucian nu i-a încasat de la persoana respectivă.”, mai susținea artista.

Ce spunea Velea despre fostul mariaj 

Acum ceva timp, iubitul Antoniei vorbea despre relațiile sale amoroase, amintind-o și pe cea cu Ana.

„Am avut patru relații mari si late. Și sunt mândru de fiecare dintre ele. M-am îndrăgostit prima oară la 16 ani. Cu Ana, mai tarziu a fost serios, însă nu a mers relația.  Au fost etape și etape în relația noastră. Unii oameni pot trece peste etapele acestea, alții se despart, ca și în cazul meu. Sper ca relația cu Antonia să fie și ultima din viața mea. Adică să rămânem împreună pentru totdeauna”, a spus Alex la Antena 1, acum ani în urmă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nae prof ub jpg
image
image
image
image
image
image
banner anca serea 2 png
Banner Dorel Vișan
    După divorțul de Simona, Ștefan Stan nu a afișat o altă relație
flacara olimpica shutterstock 749424172 jpg
Artista își dorea să plece câteva zile în Italia, la Roma, dar pentru că zborul i-a fost deja anulat de trei ori
gabriela cristea si tavi clonda colaj facebook jpg
438706000 7258269120962321 6038874543073568741 n jpg
banner Alin Oprea
image
actualitate.net
image
actualitate.net