Ce diferență surprinzătoare de vârstă este între Antonia și iubitul ei. Bruneta a făcut o descoperire uimitoare în urma unor analize

Antonia și Alex Velea sunt împreună de peste un deceniu și formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Puțini știu, însă care este diferența de vârstă dintre cei doi, iar după unii psihologi aceasta este diferența ideală.

Ce diferență surprinzătoare de vârstă este între Antonia și iubitul ei
Ce diferență surprinzătoare de vârstă este între Antonia și iubitul ei

Ce diferență de vârsta este între Antonia și Alex Velea

Antonia și Alex Velea formează un cuplu încă din 2012 și împreună au doi copii, cu toate că Velea spune că are trei copii, ținând de fiecare dată cont de fiica Antoniei din căsătoria ei anterioară. Atât Alex Velea cât și Antonia au fost căsătoriți în trecut, iar la început relația lor s-a confruntat cu piedici.

Antonia a avut parte de un proces lung de divorț cu Vincenzo Castellano, iar din acest motiv frumoasa cântăreață nu s-a putut căsători cu Alex Velea. În vara anului 2021, Alex Velea i-a făcut o surpriză iubitei sale, cerând-o în căsătorie. Artista a împărtășit cu prietenii virtuali bucuria pe care a simțit-o atunci când bărbatul visurilor ei a cerut-o de soție.

„Dacă aș fi fost gelos, aș fi înnebunit. La ce femeie am și cum arată, ar fi trebuit să mă urc pe pereți, dar nu este cazul. Când eram puști, nu credeam că două persoane din același mediu, mai ales cum este showbizul sau industria muzicală, se pot îndrăgosti pentru că este clar că pot să apară gelozii. În cazul nostru, se pare că ne-am înțeles extraordinar de bine. Nu ne-am dat oricum motive de gelozie”, a declarat Alex Velea, într-un interviu pentru EGO.ro.

În ceea ce privește vârsta, Antonia are un avantaj față de iubitul ei. Pe cei doi îi despart 5 ani, iar după unii psihologi aceasta este diferența de vârstă ideală într-un cuplu. Alex Velea este născut în anul 1984, iar iubita lui în 1989, scrie ego.ro

Antonia, mai înaltă ca iubitul ei. Ce spune despre relația lor

Antonia este considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei din România, având foarte mulți admiratori. Cu toate acestea ea este îndrăgostită, ca în prima zi, de Alex Velea, în pofida diferenței de vârstă și chiar a înălțimii. Încă de când s-a aflat că cei doi formează un cuplu, au apărut multe comentarii pe seama diferenței de înălțime dintre ei, care este vizibilă cu ochiul liber. Alex Velea măsoară 1,68 m, în timp ce partenera lui de viață este cu 10 centimetri mai înaltă, având 1,78 m.

„Menținem flacăra vie prin comunicare, prin exprimarea sentimentelor, prin atenție acordată celuilalt, prin timp petrecut împreună, vacanțe în doi, mici surprize făcute celuilalt. Toate fac relația să se mențină vie, intensă și desigur că iubirea este la baza tuturor acestor ingrediente.

De mai multe ori pe zi ne spunem „te iubesc și așa i-am obișnuit și pe copiii noștri, și lor le spunem și ei ne spun nouă, așa au fost crescuți, în acest spirit. Clar este un partener romantic și ne place să ne facem mici surprize din când în când. Cel mai recent am fost la cină de Valentines Day, un moment frumos, doar pentru noi doi”, a mai spus Antonia.

Care este vârsta biologică a Antoniei 

Toate activitățile de peste zi o fac pe Antonia, căreia îi este rușine să vorbească în română, să aibă probleme cu stresul. Chiar dacă ea are 32 de ani, în urma unor analize medicale, a descoperit că vârsta ei biologică e de 69 de ani. „Mă mobilizez să fiu matură şi puternică în toate deciziile relevante din viaţa mea de adult. De părinte.

De curând, am făcut nişte analize şi, din cauza stresului, vârsta mea biologică este de 69 de ani. Aşa că trebuie să muncesc mult cu mine să mă echilibrez, să nu mă mai stresez, să cobor această vârstă”, a dezvăluit ea pentru okmagazine.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net