La ce vârstă fragedă și-a pierdut virginitatea Antonia: „A fost naşpa”

Antonia a fost lipsită de orice inhibiții și a avut curaj să vorbească despre viața sa intimă! Artista a oferit în trecut informații picante despre prima sa partidă de amor și a dezvăluit cum s-a întâmplat totul. Cântăreața nu s-a ferit să spună totul în detaliu, de la persoana cu care s-a întâmplat acest moment important din viața sa, până la cum s-a simțit în acel moment.

La ce vârstă fragedă și-a pierdut virginitatea Antonia!
La ce vârstă fragedă și-a pierdut virginitatea Antonia!

La ce vârstă fragedă și-a pierdut virginitatea Antonia!

Antonia este una dintre cele mai râvnite artiste de la noi din țară și la un moment dat a dezvăluit și cum s-a desfășurat prima sa noapte de dragoste. Din păcate, experiența nu a fost prea plăcută. 

Prima dată când am făcut-o a fost naşpa, cu prima mea dragoste. Îmi ziceam: ‘De ce face lumea asta?!’. Gen, te doare, de ce vrei să faci asta?! Nu, n-a fost ok. 16 ani aveam, nu ştiu cum o să vadă lumea asta. S-a întâmplat cu prima mea dragoste, cu băiatul cu care am stat tot liceul meu, timp de 4 ani. S-a întâmplat în sufrageria lui. Nu e nimic picant. Îmi place deasupra. Vreau să spun ambele, dar nu am cum (n.red. – îi place deasupra şi sub atunci când face sex). Îmi displace un bărbat care se gândeşte numai la plăcerea lui, care nu mă vede”, a mărturisit Antonia.

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai mediatizate, dar și mai frumoase cupluri din showbiz. Sunt împreună din 2012, așadar au aniversat deja un deceniu de când se iubesc. Au împreună doi băieți, Dominic (8 ani şi jumătate) și Akim (6 ani şi jumătate), iar Antonia mai are o fetiță, Maya (12 ani), din prima căsnicie, cea cu afaceristul italian Vicenzo Castellano.

antonia jpg

A durat foarte mult până când Antonia a obținut divorțul de Vicenzo, așadar ea și Alex au fost mult timp împiedicați să facă nunta din cauza aceasta. Abia în noiembrie 2020 s-a pronunţat despărţirea în acte dintre cântăreaţă şi italian. La scurt timp după asta, în iulie 2021, Antonia şi Alex s-au logodit, dar nunta a tot fost amânată de atunci, căci au apărut alte motive care i-au determinat să mai aștepte. 

Cât despre viața lor intimă, Antonia nu a ezistat să dea din casă:

Noi facem dragoste pe muzică metalică. Glumesc! Glumesc! Pe sâni, mai degrabă în zona asta, pentru că eu am pierce-uri pe sfârcuri. Nu prea am folosit la viaţa mea (n.red. – jucării sexuale). Nu prea am experimentat cu multe. Probabil după ce am născut şi trebuie să aştepţi, cred că vreo lună, o lună şi ceva. Nuuu, ştiţi când?! Când am venit din America şi nu aveam relaţie, atunci cred că am stat vreun an sau doi ani fără să fac sex. Da, de animal (n.red. – scoate sunete când are orgasm). Nu am nicio fantezie ciudată. Nici nu ştiu dacă-mi doresc fantezii ciudate”, a recunoscut Antonia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net