Dramele cumplite din viața Andreei Bănică: „Am înțeles ce înseamnă să fii singur pe lume”

Are succes, o carieră de invidiat și o familie superbă însă Andreea Bănică tot nu are liniște. Dramele din copilărie nu-i dau pace nici acum, iar durerea încă se resimte. Vedeta a vorbit cu emoție despre perioadele grele din adolescență în care trăia scandalurile cumplite din cauza tatălui său care era dependent de alcool. Totuși, până în ziua de azi, îi este dor de părinții săi, mai ales în prag de sărbători.

Dramele cumplite din viața Andreei Bănică
Dramele cumplite din viața Andreei Bănică

Dramele cumplite din viața Andreei Bănică

Andreea Bănică este foarte recunoscătoare pentru familia frumoasă pe care o are, mai ales că ea însăși nu a avut parte de atât de multă liniște în copilărie. Artista a dus perioade tare grele din cauza tatălui său care abuza de alcool și care o supunea la niște scandaluri de neimaginat. Deși era bolnav și nu avea voie să bea, bărbatul s-a apucat de acest viciu după ce a pierdut o afacere. De acolo, a început calvarul pentru artistă, cât și pentru mama și sora sa.

El a dezvoltat o pasiune pentru băutură și de aici au plecat toate necazurile în casă și în familie, cu bătăi, cu plecări de acasă, cu mama prin parcuri, cu ascunzișuri prin verdețuri, cu căutări, cu poliție. Erau niște momente groaznice. Era și bolnav, avea un vas de sânge la cap care nu lăsa creierul să se oxigeneze și de asta avea interzis alcoolul, iar el tocmai asta făcea. A început să bea din cauza faptului că a pierdut o afacere importantă”, a povestit Andreea Bănică în podcastul Ilincăi Vandici.

Vedeta a povestit cu înfrigurare despre tot ce a trebuit să îndure în acea perioadă alături de familia sa.

 „Știam că vine, îl auzeam că de la etajul 1 până la 4 fiind foarte mare ecou la cum erau făcute blocurile, auzeam cum ne înjură și cum ne face, noi care eram, pe mine, pe mama mea și pe sora mea. Noi care eram sfintele sfintelor. El așa ne-a crescut. Am avut parte de toată libertatea din lume, ne făcea cu ou și cu oțet pe mine și pe mama, auzeau vecinii, îmi era atât de rușine și mă gândeam: Doamne, ce-o spune vecinul? Tanti Coca, tanti nu știu care. Aveam 15-16 ani”, a mai spus artista.

Andreea Bănică își dorește să îi mai aibă pe părinți aproape

Din păcate, tatăl a murit subit, iar la doi ani apoi, s-a stins și mama ei din cauza cancerului. Astfel, vedeta s-a văzut mai mult singură pe lume. Norocul său însă a fost Lucian Mitrea, bărbatul vieții sale, cel cu care este mai bine de două decenii și cu care are doi copii superbi, pe Noah și Sofia. Deși timpul a trecut, iar rănile au fost adânci, vedeta se luptă în sinea sa cu regretul că nu-și mai poate petrece sărbătorile alături de mama și tatăl ei.

Mi-aș dori acel Crăciun în care măcar o dată să îi mai am pe ai mei. Aveam 21 când a murit tatăl meu și 23 când a murit mama mea. Între a murit bunicul. (…) Câțiva ani m-am cufundat în muncă și m-am mințit pe mine că sunt bine, și a fost bine până la urmă. (…) Când începe decembrie, îmi lipsesc ei, deși am cea mai frumoasă familie și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. (…) Dar prin asta trec de sărbători, de Crăciun, de Paște, Sfântul Andrei nu îți spun cum e pentru mine. (…) Eu stau să îmi veghez copiii, dar pe mine nu mă mai veghează nimeni. (…) Am înțeles demult ce înseamnă să fii singur pe lume”, a declarat Andreea Bănică în emisiunea La Măruță, de la PRO TV, în urmă cu câțiva ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
image
actualitate.net
image
actualitate.net