Andreea Bănică, o răsfățată! A primit de la soțul ei, Lucian Mitrea, un cadou de aproape 5.000 de euro: „Mi-a făcut o surpriză frumoasă!”

Andreea Bănică (45 de ani) are o viață frumoasă atât de cântăreață, cât și de antreprenor. Artista nu duce lipsa banilor și își poate permite orice. În plus, este și super răsfățată de soțul și managerul ei, Lucian Mitrea.

Cei doi au împreună un hotel de 4 stele în Eforie Nord, afaceri cu imobiliare, iar cariera artistei merge din plin. Andreea Bănică și-a obișnuit deja fanii să facă un jurnal al săptămânii în care le povestește ce a făcut în fiecare zi, ocazie cu care am aflat că soțul ei i-a făcut cadou un scuter Vespa Mickey Mouse 50, de care este foarte încântată și cu care s-a plimbat tot weekendul.

Prețul unui astfel de scuter Mickey Mouse din clasa mică, o adevărată revoluție pe două roți, cu un motor uimitor de 125 i-get, este de aproximativ 4600 de euro, potrivit site-urilor de specialitate. Și acesta nu este doar unul dintre darurile pe care artista le-a primit de la soțul ei. Lucian Mitrea își răsfață soția aproape zilnic, în cursul zilei de vineri gătindu-i cea mai bună friptură de vită în unt, așa cum a povestit chiar vedeta.

Luni, Lucian Mitrea mi-a făcut o surpriză frumoasă și mi-a cumpărat un Vespa Mickey Mouse. Marți, mi-am vopsit părul și m-am pregătit pentru videoclip, am alergat cu stilista după outfituri.

Miercuri am filmat un clip cu Georgiana Lobonț cu care am avut chimie din prima zi când ne-am cunoscut și am zis: „Hai să facem un hit!” Stay tuned!. Joi am fost cu fetele la mall, vineri – Lucian Mitrea mi-a gătit o friptură de vită în unt, cum nu am mai mâncat vreodată. Bieții mei vecini! Sâmbătă, Noah a urcat pe bicicleta pentru adulți! Duminică am dat o fugă după plante și m-am ales cu un coș pe care trebuie să îl iau azi de undeva din Otopeni. Și ce credeți? Mă voi duce cu duba să le ridic pentru că toată duminica ne-am plimbat cu scuterul și nu am putut să le luăm acasă. Să avem un început de săptămână minunat!”, a notat Andreea Bănică, care a filmat un videoclip pentru o super piesă, cea mai nouă colaborare muzicală, împreună cu Georgiana Lobonț.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net