Atenție! Vedete cu gonflabile la apă! Ce a pățit Andreea Bănică, după ce s-a ambiționat să se urce pe un căluț de mare

Atunci când sunt în familie și vor să se distreze, vedetele încearcă senzații tari. Ori în vacanță ori la piscine private.

Cert este că distracția este în toi, mai ales când acestea vor să își testeze dexteritatea și se urcă pe tot felul de „animale” gonflabile când intră în apă. Andreea Bănică, Carmen Brumă, Andreea Esca și Roxana Nemeș și-au făcut de cap la piscină. Imediat vedeți pe cine au vrut să dea gata și dacă au avut sorți de izbândă!

Andreea Bănică (45 de ani) și-a făcut de cap, la piscină, în timp ce s-a urcat pe un căluț de mare gonflabil. În încercarea artistei de a face câteva poze demne de multe like-uri și comentarii pe Instagram, artista s-a răsturnat cu tot cu el în piscină, spre amuzamentul soțului ei și al celor care o mai filmau în timp ce încerca să se așeze comod pe jucăria de apă.

În încercarea de a face o poză frumoasă… Lucian Mitrea mi-a spus, dar eu Batman, Batman. Finalul este top!”, a povestit Andreea Bănică, artista bucurându-se și de o super vacanță, pe barcă, în Italia.

Carmen Brumă (46 de ani) a făcut sport în vacanța din Turcia, dar a și înotat intens alături de o…țestoasă din plastic.

După 7 zile la all inclusive, faptul că mă ține țestoasă copilului e un semn bun. Antrenamentele din programele mele au funcționat!”,spune, zâmbitoare, Carmen Brumă, la o poză cu ea călare pe o țestoasă gonflabilă pe care a testat-o în vacanța cu familia din Turcia, acolo unde a reușit să se relaxeze și să se distreze alături de Mircea Badea și de fiul lor, Vlăduț.

Roxana Nemeș (34 de ani) nu mai poate după noua ei casă în care abia aștepta să se mute. Cântăreața are o casă de lux, cu piscină proprie, acolo unde își petrece tot timpul atunci când nu este plecată în vacanță sau la concerte. Și ca să fie în ton cu lumea lui Barbie, Roxana Nemeș și-a cumpărat niște flamingo roz și s-a bucurat de ele la piscina din dotare, iar pozele vorbesc de la sine de cât de îndrăgostită este artista de noile ei jucării de apă. 

Bine ați venit în lumea mea Barbie. Viața e roz și roz este lumea toată, vorba aia!”, a precizat sexoasa artistă, care a purtat chiar și un costum roz de baie pentru a fi în ton cu…decorul.

Andreea Esca (50 de ani) a practicat mult timp înotul și a sperat că va deveni campioană, însă viața a dus-o la pupitrul știrilor. Atunci când se vede în apă, vedeta se simte liberă, puternică și sănătoasă, acesta fiind sentimentul pe care i-l dă înotul. Una dintre cele mai tari imagini cu celebra prezentatoare de știri este cu ea, înotând într-o piscină imensă, având multe jucării de apă pe lângă ea. 

Mă pregătesc intens pentru croaziera Alist Magazine din septembrie. Cine mai dorește să meargă cu noi?”, a fost mesajul postat de Andreea Esca, la un filmuleț cu ea în piscină, în timp ce înota ,fiind înconjurată de câteva rățuște gonflabile roz, galbene, un delfin și o brioșă, tot din plastic, de amuzament.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
image
actualitate.net
image
actualitate.net