Andreea Bănică, criticată dur de internauți: „Te-ai mai și fotografiat cu popa”

Andreea Bănică, în vârstă de 45 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România și cum este mereu în atenția fanilor, cât și a umăritorilor de pe rețelele de socializare, este adesea lăudată, dar și criticată. Una dintre cele mai recente imagini publicate de cântăreață pe pagina sa personală de Instagram a stârnit numeroase reacții, atât pozitive, cât și negative, din partea internauților. Ce a făcut?

Andreea Bănică a fost aspru criticată de către internauți  / Foto: Instagram
Andreea Bănică a fost aspru criticată de către internauți / Foto: Instagram

Andreea Bănică (45 de ani) își începe fiecare săptămână cu un carusel de imagini din cea precedentă. Însă, o imagine din seria de fotografii pe care le-a publicat pe pagina ei personală de Instagram le-a atras atenția internauților. Se pare că în weekend a fost prezentă la botezul nepotului nașei sale, dar ținuta aleasă de cântăreață nu a fost deloc una pe placul urmăritorilor, stârnind numeroase reacții pozitive și negative.

A publicat două poze de la creștinarea copilului, iar în biserică a purtat o ținută neadecvată, potrivit spuselor celor care o urmăresc. Andreea Bănică a fost îmbrăcată într-o fustă de blugi mini și o cămașă din același material. În ciuda faptului că nu a avut decolteu și nu părea nimic indecent, unii au considerat că nu este în regulă să poarte o fustă atât de scurtă în biserică, mai mult decât atât, să se și fotografieze cu preotul.

„Te-ai mai și fotografiat cu popa, rușinică”

A stârnit un val de reacții pentru că a purtat o fustă prea scurtă  în biserică/ Foto: Instagram
A stârnit un val de reacții pentru că a purtat o fustă prea scurtă în biserică/ Foto: Instagram

„Te apreciez, arăți bine, ești frumoasă, dar mi se pare o ținută total nepotrivită pentru un botez”, „La biserică cu fusta sub fund, serios?”, „Halal ținută pentru a intra în biserică”, „Eu sunt fan Andreea, se poate îmbrăca cum vrea, dar totuși, dacă ai puțin respect față de ceilalți și de figura Domnului, poți să-ți pui ceva mai lung în biserică”, „Te-ai mai și fotografiat cu popa, rușinică”, „Este inadmisibil să intri așa în sfânta biserică”, „Intrați și goale în biserică, rușine”, „Mult prea scurtă fusta”, „În ce postură l-ai pus pe părinte”, „Doamne ferește, cum poți intra în biserică așa?”, au criticat-o internauții în secțiunea de comentarii.

Și chiar dacă unii au considerat ținuta nepotrivită, au existat și cei care au considerat că este frumosă și i-au lăsat comentarii în care au vrut să îi ia apărarea. „Foarte frumoasă și deosebită sunteți”, „Ești minunată!”, „Ești superbă și foarte elegantă!”, „Fiecare cu gusturile lui, dacă ei îi place să fie sănătoasă!!!”, au scris alții.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net