Andreea Bănică și Lucian Mitrea, adevărul despre căsnicia lor: „El e gelos. Am pățit un episod anul trecut...”

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz-ul românesc. După 15 ani de căsnicie și doi copii, cei doi reușesc cumva să împace cariera cu viața de familie, deși aceștia recunosc că le este foarte greu. Recent, vedetele au făcut făcut dezvăluiri picante din intimitatea lor și au mărturisit că nu este totul roz. Iată adevărul despre căsnicia lor.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea, adevărul despre căsnicia lor

Andreea Bănică și Lucian Mitrea se cunosc încă de pe vremea în care erau doar niște adolescenți de liceu. Iubirea lor a rezistat în ciuda trecerii timpului și iată că ajunși la 45 de ani sunt un cuplu realizat pe toate planurile. Cei doi s-au căsătorit în 2008, iar la un an a venit pe lume și primul lor copil, Sofia (14 ani), iar viața i-a binecuvântat și cu un băiețel, Noah (6 ani). Pentru Andreea, Lucian a fost de toate, iubit, soț, prieten, manager, iar mai nou și partener de afaceri, căci în vară și-au deschis un hotel în Eforie Nord, o afacere care a mers foarte bine pentru debut după cum au declarat recent pentru cei de la UNICA.ro.

Ei bine, deși pare că toate le merg bine, cei doi au mărturisit că lucrurile nu sunt roz mereu. De pildă, Andreea și Lucian au declarat pentru UNICA.ro, că e mai greu să facă față la viața de familie și carieră, iar de aici pornesc certurile.

Noi ne certăm zilnic și zilnic ne împăcăm. N-au trecut 24 de ore.”, a spus Andreea pentru sursa citată.

Totuși, când vine vorba despre dulcea împăcare, Lucian este cel care lasă mai mult de la el.

„Eu sunt țâfnoasă, țin cu mine când știu că am dreptate. Sunt împătimită, înverșunată.”, a mai spus Andreea pentru sursa citată.

Bineînțeles după atâția ani de relație, se poate pune problema și de gelozie, mai ales că Andreea arată de vis chiar și la 45 de ani. În acest caz, soțul ei este cel gelos însă nu vrea să recunoască.

„El este gelos. Hai, hai, hai, recunoaște. Recunoaște. Nu vrea să recunoască. Este, este. Vă spun eu. Am pățit un episod anul trecut, dar e ok, trecem peste, nu recunoaște. Shhh, nu spune nimic!”, a mai adăugat Andreea conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net