„Mama vinde și acum ziare la tarabă...Tata este un copil!” Connect-R, dezvăluiri emoționante despre trecut și părinții săi

Connect-R (42 de ani) este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. În cadrul unui interviu, cântărețul a vorbit despre părinții săi, pe care susține că îi divinizează și nu se sfiește să recunoască că provine dintr-o familie săracă.

Connect-R a vorbit despre părinții săi
Connect-R a vorbit despre părinții săi

„Mama este pragmatismul întruchipat (...) Tata este un copil”

Connect-R își divinizează părinții, iar asta o spune chiar el, dar se poate vedea și din tatuajul pe care acesta îl poartă pe unul dintre brațe. Aurel și Rodica Mihalache au muncit cu sudoare pentru a-i asigura traiul fiului lor și au rămas necunoscuți, chiar și după ce acesta a devenit celebru.

Rareori au acceptat să apară în lumina reflectoarelor, iar atunci când au apărut, oamenii i-au apreciat pentru carisma lor. În cadrul podcastului găzduit de Mihai Bobonete, Connect-R a vorbit cu emoție despre cei care i-au dat viață.

„Mama este pragmatismul întruchipat. Este matematicianul din casă, omul care a știut rânduiala a noastră, a tuturor, inclusiv a lui tata. Tata, dacă mama ar fi cifra, tata e culoarea. Tata este personajul principal din La vita è bella.

Tata este un copil și așa a rămas toată viața. Îi mulțumesc că a fost și că a rămas așa, chiar cu lucrurile pe care mama i le-a reproșat toată viața, această imaturitate. Dacă nu era el, noi nu știam că totul este o joacă într-un final și nu ne bucuram atât de tare.

Eu n-am cum să uit asta cât oi trăi. Stăteam în Piața Domenii, o casă naționalizată. Se ceartă ei pe teme din astea că nu sunt bani de mâncare. La un moment dat, stăteam noi toți la televizor, toată familia ne uitam și, la un moment dat, tata dispare.

Nu s-a auzit nici ușa. Mama mă întreabă unde e tata. Eu nu știam, că auzeam ușa dacă pleca undeva. La un moment dat, mama își aruncă ochii sus și era cocoțat sus pe sobă. O sobă mare de teracotă. Pe mama o pufnește râsul. Căuta să rupă momentul. Acum, că ai râs, nu mai ai voie să îmi reproșezi lucruri, gata!”, a mărturisit Connect-R în cadrul podcastului.

„Mama merge și acum să vândă la tarabă”

Artistul a recunoscut că familia sa a fost săracă dintotdeauna, iar mama lui lucrează și acum ca vânzătoare de ziare la o tarabă. Tatăl lui a fost artist, drept pentru care nu mai este nevoie să ne întrebăm de unde a moștenit Connect-R talentul muzical.

„Mama merge și acum să vândă la tarabă. Asta îi place ei. Acum tata mi-a cerut să-i caut un cotract într-un restaurant, unde să meargă să cânte”, spunea cântărețul într-o emisiune TV.

„Credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiți”

Pe de altă parte, Connect-R a recunoscut că a avut zile în copilărie, când nu a avut nici măcar ce pune pe masă. Și chiar dacă acum se bucură de faimă și succes, cântărețul nu va uita asta niciodată. 

„Când eram amărât, credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiţi. Am mai crescut şi am zis ‘gata, domle, ştiu fericire e atunci când îţi permiţi haine multe şi de firmă. (…) Când am început să fac bani din primele concerte, mi-a dat seama că fericirea e momemntul când învârţi cheia în uşa primului apartament. Cu banii strânşi din concerte şi cu un credit la o bancă, am reuşit să-mi iau un apartament în Giuleşti. 3 camere, parter. Ce vorbeşti Franț! Gata, fericire pe mine!”, a povestit el pe rețelele de socializare, la un moment dat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Tănase jpg
ioana tiriac fiica ion tiriac webp
Banner Jean Paler Gheorghe Turda
banner irina columbeanu png
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net