Cristi Pulhac a făcut-o praf pe Andreea Tonciu: „A fost o aventură pe care o regret!"

28 ianuarie 2022 15:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nici nu s-a întors bine din Dominicană, cu coada între picioare, și Andreea Tonciu mai primește o lovitură sub centură! Fostul fotbalist dinamovist Cristi Pulhac a declarat, la rubrica „Sosurile iuți”, din emisiunea lui Cătălin Măruță, că a avut doar o aventură cu Tonciu și că regretă enorm! Reîncepe, oare, scandalul între cei doi foști ibovnici?

Cristi Pulhac răsucește cuțitul în rana Andreei Tonciu! Fostul fotbalist al lui Dinamo a venit la rubrica „Sosurile iuți”, din emisiunea lui Cătălin Măruță, și a recunoscut că a avut o aventură, pe când avea 19 ani, cu focoasa Andreea Tonciu. Pulhac, însă, a subliniat că regretă aventura cu bruneta, pentru că i-ar fi făcut probleme mari în carieră. Focoasa brunetă, recent întoarsă din Diminicană, va lua foc!

Am avut o aventură cu Andreea Tonciu, dar reget. A fost un scandal care a avut repecusiuni în cariera mea. Aveam 19 ani atunci, nu ne-am certat, aia a fost. Acum ne înțelegem bine”, a declarat Pulhac, la una din întrebările lui Cătălin Măruță.

„Pulhac are nota 2 în pat!”

La începutul lui 2007, Andreea Tonciu a avut o aventură de câteva luni cu fotbalistul lui Dinamo pe atunci, Cristi Pulhac. Acesta avea o iubită oficială la acea oră, pe fotomodelul Alexandra Enăchescu.

Andreea Tonciu a venit chiar într-o emisiune de televiziune, în care a mărturisit că a fost îndrăgostită de Pulhac, care ar fi înșelat-o pe Alexandra Enăchescu cu ea.

Când l-am cunoscut pe Cristi Pulhac, nici măcar nu știam că este fotbalist. Am fost împreună două luni și jumătate, din ianuarie. Nu mi-a trecut prin cap că are pe cineva, pentru că tot timpul îmi spunea cât mă iubește și mă suna non-stop. Și eu mă îndrăgostisem de el, de aceea mi-am pus trei strasuri pe un dinte, la fel ca numarul lui de pe tricou”, a declarat atunci Tonciu.

Andreea Tonciu a devenit apoi iubita unui alt fotbalist, Nicolae Mitea. Bruneta nu s-a ferit și a povestit cum s-a despărțit de Pulhac cu scandal.

Când am aflat de Alexandra, mi-a spus că s-au despărțit și ca nu mai are nici o treabă cu ea. Ba mai mult, a ținut să-i cunoască și pe părinții mei. M-a mințit pe față și nu vreau să mai aud de el. Cu Alexandra nu am nimic, este o fată bună și nu aș vrea să creadă despre mine că fur bărbații altora. El este de nota 2 în pat!”, a mai spus Tonciu, atunci când s-au despărțit.

Andreea Tonciu a avut mereu o predilecție pentru fotbaliști. Și actualul ei soț, Daniel Niculescu, a fost într-o vreme fotbalist.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Mai multe