Cristina Almășan a născut! Cum se simte vloggerița după ce a ales să nască pe cale naturală, în apă

23 august 2022 8:29   Vedete românești

Bucurie mare în familia Cristinei Almășan. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, născută pe cale naturală.

Cristina Almășan a născut pe 21 august, după șase ore de travaliu, și a ținut să le împărtășească fanilor cum a decurs momentul mult așteptat. Aceasta a declarat pe rețelele de socializare că a avut mare noroc cu personalul spitalului, dar și cu iubitul ei care i-a fost alături pe tot parcursul nașterii.

Citește și: Cristina Almășan a avut stări de rău în timpul sarcinii 

Deși trebuia să nască pe 30 august, vloggerița se aștepta ca fetița să apară în orice moment. Aceasta a dat de înțeles că nașterea nu a fost una ușoară, așa cum credea.

„Acestea sunt pozele de sâmbătă noaptea când m-am internat în spital și când încă credeam ca e super ușor sa aduci un copil pe lume. Dar, pe 21 august la 19:00 FIX FIX am născut natural, in apa, o fetița drăgălașă tare, de 3,6kg și 53cm și nu mi-a fost ușor deloc. Nici acum nu mi-e. 6 ore intense de travaliu, dar alături de o echipa minunată de oameni care mi-au oferit tot suportul și tot ajutorul în cel mai drăguț mod posibil și mai ales alături de iubitul meu care a asistat la tot momentul, și a “suferit” odată cu mine, m-a pupat și m-a consolat exact când aveam cea mai mare nevoie. Bebelina e bine și asta e cel mai important! Mor de dragul ei și o iubesc de nu mai pot”, a spus Cristina Almășan pe pagina ei de Instagram.

Vezi și: Cristina Almășan, detalii despre sarcină 

De ce a ales Cristina Almășan să nască în apă

Întrebată acum ceva timp de fani de ce alege să nască în apă, Cristina Almășan a spus că este o metodă care o încântă mai mult, durerile nu sunt atât de mari, iar pentru copil trecerea de la interior la exterior este mai ușoară în acest fel.

„Dureri mai puține, apa relaxează musculatura și articulațiile, travaliu mai scurt, iar pentru bebel trecerea de la interior la exterior e mai ok, pentru că dintr-un mediu acvatic (lichidul amniotic în care stă 9 luni) iese tot într-un mediu acvatic ( bazinul cu apă caldă de la clinică)’’, a declarat Cristina Almășan.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Mai multe