VIDEO Cristina Almășan a dezvăluit sexul bebelușului în cadrul unei petreceri de vis!

Cristina Almășan, una dintre cele mai celebre influencerițe, a împărtășit azi fanilor, momentul superb în care a aflat dacă va naște o fetiță sau un băiețel. Vedeta a organizat o petrecere de vis, cu familia și prietenii, iar marea surpriză a fost așteptată de toți cu sufletul la gură. 

image
VIDEO Cristina Almășan a dezvăluit sexul bebelușului în cadrul unei petreceri de vis!

Influencerița și partenerul ei se află într-o perioadă foarte specială a vieții lor, căci în doar câteva luni vor deveni părinți. Cristina Almășan a dat vestea celor dragi cu doar puțin timp în urmă, însă ceea ce i-a surprins pe mulți, a fost faptul că nu și-a dorit să afle imediat sexul bebelușului. 

Citește și: Cristina Almășan, stări de rău în sarcină: „Nu am putut să mă ridic din pat”

În schimb, vedeta a organizat o petrecere minunată, cu decoruri colorate, ce s-a desfășurat într-o grădină absolut superbă, unde i-a invitat pe toți cei apropiați pentru a afla, odată cu ea, dacă va fi mamă de băiat sau de fiică. 

Totul a fost pus la cale ca într-un film de Hollywood, căci Cristina Almășan și iubitul ei au închiriat un avion de agrement, care a zburat la o distanță mică, chiar deasupra locului unde se desfășura evenimentul. Avionul a început să lase în urmă o dâră de fum de culoare roz, semn că norocosul cuplu va avea o fetiță. 

Cristina Almășan nu a avut o sarcină ușoară

Cristina Almășan nu a avut o sarcină tocmai ușoară. Click! a stat de vorbă cu vedeta la petrecerea Viva, unde ne-a povestit că în primul trimestru a avut stări de rău foarte intense și, uneori, nici măcar nu se putea ridica din pat. 

Vezi și: Cristina Almășan este însărcinată! A făcut anunțul de Ziua Copilului

,,Da, în primele luni mi-a fost foarte rău. Și acum mai am niște stări de greață. A fost atât de rău în primele două luni încât, efectiv, nu am putut să mă ridic din pat. Acum sunt bine!"

Influencerița a declarat încă de la vremea aceea că i-ar plăcea să aibă o fiică și iată că o lună mai târziu, visul i s-a împlinit, căci a aflat că va aduce pe lume, în scurt timp, o fetiță. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
Anne Heche FOTO Getty Images
soferi opriti de politisti jpeg
jennifer lopez ben affleck jpg
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
jennifer lopez ben affleck jpg
iuliana luciu jpg
sida spataru dan spataru png
Anne Heche FOTO Getty Images
Cera Mihailescu jpeg