VIDEO Cristina Almășan a dezvăluit sexul bebelușului în cadrul unei petreceri de vis!

Ultima actualizare:

Cristina Almășan, una dintre cele mai celebre influencerițe, a împărtășit azi fanilor, momentul superb în care a aflat dacă va naște o fetiță sau un băiețel. Vedeta a organizat o petrecere de vis, cu familia și prietenii, iar marea surpriză a fost așteptată de toți cu sufletul la gură. 

VIDEO Cristina Almășan a dezvăluit sexul bebelușului în cadrul unei petreceri de vis!
VIDEO Cristina Almășan a dezvăluit sexul bebelușului în cadrul unei petreceri de vis!

Influencerița și partenerul ei se află într-o perioadă foarte specială a vieții lor, căci în doar câteva luni vor deveni părinți. Cristina Almășan a dat vestea celor dragi cu doar puțin timp în urmă, însă ceea ce i-a surprins pe mulți, a fost faptul că nu și-a dorit să afle imediat sexul bebelușului. 

Citește și: Cristina Almășan, stări de rău în sarcină: „Nu am putut să mă ridic din pat”

În schimb, vedeta a organizat o petrecere minunată, cu decoruri colorate, ce s-a desfășurat într-o grădină absolut superbă, unde i-a invitat pe toți cei apropiați pentru a afla, odată cu ea, dacă va fi mamă de băiat sau de fiică. 

Totul a fost pus la cale ca într-un film de Hollywood, căci Cristina Almășan și iubitul ei au închiriat un avion de agrement, care a zburat la o distanță mică, chiar deasupra locului unde se desfășura evenimentul. Avionul a început să lase în urmă o dâră de fum de culoare roz, semn că norocosul cuplu va avea o fetiță. 

Cristina Almășan nu a avut o sarcină ușoară

Cristina Almășan nu a avut o sarcină tocmai ușoară. Click! a stat de vorbă cu vedeta la petrecerea Viva, unde ne-a povestit că în primul trimestru a avut stări de rău foarte intense și, uneori, nici măcar nu se putea ridica din pat. 

Vezi și: Cristina Almășan este însărcinată! A făcut anunțul de Ziua Copilului

,,Da, în primele luni mi-a fost foarte rău. Și acum mai am niște stări de greață. A fost atât de rău în primele două luni încât, efectiv, nu am putut să mă ridic din pat. Acum sunt bine!"

Influencerița a declarat încă de la vremea aceea că i-ar plăcea să aibă o fiică și iată că o lună mai târziu, visul i s-a împlinit, căci a aflat că va aduce pe lume, în scurt timp, o fetiță. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net