Cristina Almășan este însărcinată! A făcut anunțul de Ziua Copilului

Cristina Almășan, una dintre cele mai apreciate vloggerițe din România, a anunțat că este însărcinată chiar de Ziua Copilului, pe 1 iunie. Viitoarea mămică a vorbit în premieră despre perioada superbă prin care trece.

Vedeta a făcut anunțul pe Instagram, acolo unde este urmărită de o comunitate mare de oameni. Cristina Almășan le-a închis imediat gura răutăcioșilor care au tot comentat că s-a îngrășat în ultima perioadă, căci a postat prima imagine cu burtica de gravidă și a explicat astfel motivul pentru care a acumulat câteva kilograme în plus.

cristina almasan insarcinata jpg

Nu rata: Gina Pistol, momente grele în timp ce era însărcinată: «Au zis că am 0,01 șanse»

Tânăra a așteptat câteva luni bune până să dezvăluie faptul că este însărcinată, semn că a dorit să se asigure că sarcina se afla în afara oricărui pericol până să publice vestea emoționantă. Cu ocazia Zilei Copilului, Cristina Almășan a publicat un scurt mesaj dedicat bebelușului pe care urmează să îl aducă pe lume în curând.

Vezi și: Magda Pălimariu, însărcinată în 7 luni! Ce sex are bebelușul

Cristina Almășan, primele declarații despre sarcină

„La mulți ani, copile! Anul acesta este primul an în care 1 Iunie nu mai este despre mine, ci despre tine! Și așa va fi tot restul vieții! Visam la tine încă de când eram un copil, iar acum, mai mult ca niciodată, abia aștept să te cunosc!

 Și nu doar eu, sunt o mulțime de oameni care abia te așteaptă! În primul rând, tăticul tău care este foarte nerăbdător să te țină în brațe, bunicii, unchiul, mătușile și lista continuă… Am așteptat cu nerăbdare să strig în gura mare că voi fi mamă și deși încă n-ai apărut pe lume, simt că te iubesc cu toată ființa mea! La mulți ani, bebelușule”, a scris actrița pe contul său de Instagram, în dreptul primei fotografii cu burtica de gravidă.

Are 600.00 de fani și zeci de mii de aprecieri

Mii de persoane i-au transmis câte un gând bun Cristinei, după ce a anunțat că este însărcinată. „Felicitări! Ce veste minunata! Sa ai sarcină ușoară si sa fiți sănătoase! Va pupam”, „Omg! Congrats. Sa fie cu bine si usor”, „Sarcină ușoară!Începe adevarata aventură a vieții!”, „Mă bucur mult pentru tine”, au fost doar câteva dintre mesajele primite de vedetă.

Cristina Almășan a devenit cunoscută în mediul online în anul 2013, în timp ce ea activa ca actriță alături de Mikey Hash. Ulterior, în anul 2017, tânăra a decis să renunțe la locul de muncă pe care îl avea și să dedice mai mult timp canalului său de YouTube.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
alina serban regizoare roma jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
image
actualitate.net
image
actualitate.net