Magda Pălimariu, însărcinată în 7 luni! Ce sex are bebelușul

Magda Pălimariu știe cum să păstreze un „secret”! După ce s-a retras pentru o perioadă de pe micile ecrane, pentru a fi alături de soțul ei care locuiește în Norvegia, iată că acum partenerii se pregătesc să devină părinți! Magda Pălimariu este însărcinată și nu mai e mult până când își va strânge în brațe bebelușul.

Magda Pălimariu este însărcinată în 7 luni, pregătindu-se să devină mămică pentru prima oară! În vârstă de 42 de ani, prezentatoarea TV a mărturisit, în cel mai recent interviu, că a așteptat cu emoție acest moment, dezvăluind în același timp și ce sex va avea micuțul.

Citește și: Magda Pălimariu, primele poze cu soțul ei. Partenerul misterios al vedetei are o funcție importantă оn Norvegia

Magda Pălimariu este însărcinată în 7 luni!

Îmi dau seama cât de norocoși suntem. Viața ne oferă continuu surprize, astfel încât pot spune că au fost nouă luni pline de schimbări, trăiri noi, necunoscut și multe emoții.

Așa cum îți spuneam și atunci, ne-am dorit amândoi foarte tare această sarcină, așa că a fost o bucurie imensă pentru noi. Mă bucur că Dumnezeu ne-a fost alături și ne-a îndeplinit dorința și că, iată, mai sunt câteva săptămâni până vom face cunoștință cu bebelușul. 

Sunt însărcinată în 7 luni, iar termenul este în prima jumătate a lunii august. Așadar, o să fie tot Leu, ca mami.”, a declarat știrista, pentru revista Viva, dezvăluind și că va avea un băiețel.

Citește și: Magda Pălimariu, despre noua ei viață, în Norvegia: «Nu renunţ la jobul de la PRO TV»

Magda Pălimariu a avut parte de o sarcină grea

Bucuria a fost imensă la aflarea veștii, însă pentru Magda, primele luni de sarcină nu au fost tocmai o „binecuvântare”. Prezentatoarea TV a explicat acum de ce a ales să ia o pauză de la cariera sa în televiziune. 

Am avut o perioadă destul de grea în primele cinci luni de zile, de aceea am și decis să iau această pauză prelungită de la muncă. Stări de greață, vertij, oboseală, dureri – le-am avut pe toate.

Și nici nu fac parte din categoria gravidelor care dorm foarte mult în perioada sarcinii. Din contră, dorm destul de puțin, așadar mă simt destul de epuizată zi de zi, cu toate că înțeleg că perioada grea, în care nu mai poți dormi deloc, abia de acum începe.

Dar gândul că în curând o să îmi țin copilașul în brațe și bucuria pe care o am în suflet știind că nu mai e mult până în acel moment îmi dau putere să trec peste toate.”, a adăugat Magda Pălimariu.

Cum se simte în prezent vedeta de la Pro TV

În prezent însă, starea sa este una ceva mai bună, chiar dacă este presărată și cu momente de panică în legătură cu sarcina în sine.

Am zile liniștite, în care încerc să mă focusez pe lucruri pozitive, să îmi găsesc diverse activități, care să îmi distragă atenția de la ce nu este benefic acum pentru organismul meu, dar și perioade în care mi-e teamă să nu se întâmple ceva, și atunci mai am momente de panică.”, a conchis vedeta de la Pro TV.

Magda Pălimariu s-a căsătorit anul trecut cu partenerul ei, Ionuţ Eriksen, un bărbat cu origini norvegiene, pe care l-a ținut mai multă vreme „ascuns”. Acesta ocupă funcția de preşedinte al Camerei de Comerţ Norvegiano-Române în Oslo.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net