Magda Pălimariu, însărcinată în 7 luni! Ce sex are bebelușul

Magda Pălimariu știe cum să păstreze un „secret”! După ce s-a retras pentru o perioadă de pe micile ecrane, pentru a fi alături de soțul ei care locuiește în Norvegia, iată că acum partenerii se pregătesc să devină părinți! Magda Pălimariu este însărcinată și nu mai e mult până când își va strânge în brațe bebelușul.

Magda Pălimariu este însărcinată în 7 luni, pregătindu-se să devină mămică pentru prima oară! În vârstă de 42 de ani, prezentatoarea TV a mărturisit, în cel mai recent interviu, că a așteptat cu emoție acest moment, dezvăluind în același timp și ce sex va avea micuțul.

Citește și: Magda Pălimariu, primele poze cu soțul ei. Partenerul misterios al vedetei are o funcție importantă оn Norvegia

Magda Pălimariu este însărcinată în 7 luni!

Îmi dau seama cât de norocoși suntem. Viața ne oferă continuu surprize, astfel încât pot spune că au fost nouă luni pline de schimbări, trăiri noi, necunoscut și multe emoții.

Așa cum îți spuneam și atunci, ne-am dorit amândoi foarte tare această sarcină, așa că a fost o bucurie imensă pentru noi. Mă bucur că Dumnezeu ne-a fost alături și ne-a îndeplinit dorința și că, iată, mai sunt câteva săptămâni până vom face cunoștință cu bebelușul. 

Sunt însărcinată în 7 luni, iar termenul este în prima jumătate a lunii august. Așadar, o să fie tot Leu, ca mami.”, a declarat știrista, pentru revista Viva, dezvăluind și că va avea un băiețel.

Citește și: Magda Pălimariu, despre noua ei viață, în Norvegia: «Nu renunţ la jobul de la PRO TV»

Magda Pălimariu a avut parte de o sarcină grea

Bucuria a fost imensă la aflarea veștii, însă pentru Magda, primele luni de sarcină nu au fost tocmai o „binecuvântare”. Prezentatoarea TV a explicat acum de ce a ales să ia o pauză de la cariera sa în televiziune. 

Am avut o perioadă destul de grea în primele cinci luni de zile, de aceea am și decis să iau această pauză prelungită de la muncă. Stări de greață, vertij, oboseală, dureri – le-am avut pe toate.

Și nici nu fac parte din categoria gravidelor care dorm foarte mult în perioada sarcinii. Din contră, dorm destul de puțin, așadar mă simt destul de epuizată zi de zi, cu toate că înțeleg că perioada grea, în care nu mai poți dormi deloc, abia de acum începe.

Dar gândul că în curând o să îmi țin copilașul în brațe și bucuria pe care o am în suflet știind că nu mai e mult până în acel moment îmi dau putere să trec peste toate.”, a adăugat Magda Pălimariu.

Cum se simte în prezent vedeta de la Pro TV

În prezent însă, starea sa este una ceva mai bună, chiar dacă este presărată și cu momente de panică în legătură cu sarcina în sine.

Am zile liniștite, în care încerc să mă focusez pe lucruri pozitive, să îmi găsesc diverse activități, care să îmi distragă atenția de la ce nu este benefic acum pentru organismul meu, dar și perioade în care mi-e teamă să nu se întâmple ceva, și atunci mai am momente de panică.”, a conchis vedeta de la Pro TV.

Magda Pălimariu s-a căsătorit anul trecut cu partenerul ei, Ionuţ Eriksen, un bărbat cu origini norvegiene, pe care l-a ținut mai multă vreme „ascuns”. Acesta ocupă funcția de preşedinte al Camerei de Comerţ Norvegiano-Române în Oslo.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea esca png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub kassandra rotariu png
Survivor Romania webp
pexels Horoscop 3 noiembrie
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub sebastian țopescu png
cub anamaria prodan png
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg