Magda Pălimariu, escapadă romantică cu soțul

Ultima actualizare:

Vedeta Pro TV de la Meteo s-a hotărât, la început de an 2022, să plece într-o binemeritată vacanță, după ce s-a distrat la Pro TV de ProRevelion alături de colegele sale de la știri și a cântat cu Horia Brenciu. Cei care nu știu, anul trecut Magda Pălimariu s-a căsătorit a două oară anul trecut. Click! vine cu detalii de ultimă oră.

Magda Palimariu
Magda Palimariu

Magda Palimariu, sejur romantic cu soțul

Magda Pălimariu (42 de ani) s-a măritat a două oară, și acum are și cu cine și unde să plece în vacanță, pentru că ea și soțul ei au pus totul la punct. Click! a aflat în exclusivitate că cei doi parteneri de viață vor pleca tocmai în Norvegia, timp de aproape două săptămâni. Pentru cei care nu știu, fermecătoarea prezentatoare de meteo este soţia lui Ionuţ Eriksen, preşedintele Camerei de Comerţ Norvegiano-Române din Oslo, de anul trecut, de pe 21 august 2021. Iar de atunci, superba Magda Pălimariu face naveta între România, Norvegia şi Danemarca. Știristei de la Pro îi place să călătorească, iar acum a stabilit o escapadă romantică, împreună cu soțul ei, de care este foarte îndrăgostită.

Cum este viața ei de când a devenit soție, ei bine, foarte degajată, ea mărturisit că totul merge ca pe roate. „Nu s-a schimbat nimic esenţial. Cred că asta este şi ideea: să te simţi liber şi autentic lângă partener. Acum am cu cine împărţi toate momentele prin care trec şi suntem sprijin unul pentru celălalt. În plus, am şi partener de dans",  a declarat Magda, pentru OkMagazine.

Magda Palimariu: „Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni”

„Acasă este acolo unde sunt cei dragi. Acasă e Sibiu, este Bucureşti sau Norvegia – atât timp cât sunt înconjurată de familie şi prieteni este tot ce contează. Mie îmi place tare mult să călătoresc şi mă bucur de fiecare „escapadă” pe care pot să o am alături de soţul meu. Încercăm de fiecare dată să îmbinăm viaţa profesională cu cea personală, ne bucurăm de fiecare experienţă și la fiecare drum ne străduim să avem timp și pentru noi, pentru relaxare.

Ne petrecem mereu timpul împreună, indiferent că ne aflăm în Bucureşti, Norvegia sau în altă parte. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni şi ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun. Relaţia a decurs firesc, că între doi oameni care se plac, au ce discuta, împărtăşesc aceleaşi valori. Cred că e foarte important să găseşti pe cineva care să te înţeleagă, să te accepte aşa cum eşti, să te facă să râzi şi alături de care fiecare zi să fie o bucurie", a mai povestit Magda în același interviu.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net