Magda Pălimariu, primele poze cu soțul ei. Partenerul misterios al vedetei are o funcție importantă în Norvegia

Ultima actualizare:

    Magda Pălimariu s-a căsătorit pe 21 august 2021foto: Viva
Magda Pălimariu s-a căsătorit pe 21 august 2021foto: Viva

Magda Pălimariu (42 de ani), frumoasa prezentatoare de la Meteo Pro TV, s-a căsătorit pe 21 august 2021. Magda și alesul inimii ei au făcut atât cununia civilă, cât și pe cea religioasă în aceeași zi. La o lună și jumătate de la nunta care s-a vrut a fi un eveniment discret, Magda l-a arătat pe bărbatul care i-a furat inima,

Soțul Magdei Pălimariu se numește Ionuț Eriksen și este președintele Camerei de Comerț din Norvegia, anunță revista Viva, care a și publicat pozele cu proaspeții însurăței. „Nu am simțit niciodată nevoia să vorbesc atât de amănunțit despre viața personală, nu pentru că aș avea ceva de ascuns, ci pentru că respect omul de lângă mine. Pandemia ne-a restricționat pe mulți, din multe puncte de vedere, iar planurile nu și-au mai avut rostul. Cel puțin eu asta am învățat în ultimul an… să nu-mi mai fac planuri. Așa că am făcut cununia civilă, urmată de cea religioasă – pentru că era importantă pentru noi, iar ziua s-a încheiat cu o petrecere. Totul a fost imediat după ziua mea de naștere”, a mărturisit Magda, pentru revista Viva.


    Ionuț Eriksen, soțul Magdei Pălimariu, președintele Camerei de Comerț din Norvegiafoto: Viva
Ionuț Eriksen, soțul Magdei Pălimariu, președintele Camerei de Comerț din Norvegiafoto: Viva

Luna de miere, în Norvegia

Cei doi proaspeți însurăței au plecat imediat după nuntă în luna de miere, în Norvegia, la familia mirelui. „Am reușit să plecăm în vacanță înainte de eveniment, în Marbella (Spania), locul nostru preferat. Apoi am plecat după ce ne-am căsătorit două zile la Iași, după care în Norvegia, unde a fost soare, frumos, chiar am făcut plajă”, a povestit frumoasa prezentatoare, la Pro TV. Magda Pălimariu a anunțat că-și păstrează numele neschimbat în spațiul public, deși în buletin este trecut acum și numele soțului. „Nu mi-am schimbat numele după căsătorie. Doar pe buletin e schimbat deja, dar în viața publică rămân tot Magda Pălimariu”, a mai spus vedeta.

Citește și:

Exclusiv! Adevărul despre căsnicia și divorțul Magdei Pălimariu!

Magda Pălimariu s-a măritat în secret. A fost o mireasă superbă!

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net