Magda Pălimariu, despre noua ei viață, în Norvegia: «Nu renunţ la jobul de la PRO TV»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Chiar dacă mai nou trebuie să facă naveta România-Norvegia, Magda Pălimariu susţine că nu vrea să renunţe la job-ul ei cel drag, de la PRO TV. Totuşi, traiul din ţara de adopţie îi place la nebunie, şi nu doar pentru că acolo locuieşte soţul.

Magda Pălimariu, interviu despre noua ei viață
Magda Pălimariu, interviu despre noua ei viață

Click! De câţi ani prezinţi “Vremea” şi ce-ţi mai aminteşti despre începuturi?

Magda Pălimariu: Să tot fie 18 ani... Nu s-a întâmplat ceva memorabil la început, doar au fost emoţiile mai mari, fireşte; dar le-am depăşit cu brio, căci am avut alături o echipă profesionistă care m-a ajutat.

Ce-ţi place cel mai mult la job-ul tău şi de ce? 

Îmi place că merg la muncă mereu cu zâmbetul pe buze. Îmi plac oamenii pe care îi am în jurul meu şi faptul că suntem deja, de atâţia ani, ca o mare familie. Mă simt acasă la locul de muncă şi asta e foarte important.

Mai nou, petreci foarte mult timp în Norvegia.

Da, pentru că soţul meu este stabilit în Norvegia şi este normal să ne petrecem timpul şi aici, şi acolo. Dar nu mă mut definitiv – aşa cum am tot văzut că s-a scris în ultima perioadă – şi nici nu renunţ la jobul de la PRO TV. Nu se exclud una pe alta, iar decizia de a face naveta este una asumată, care nu ne încurcă absolut deloc, ba din contră.

Citește și: Magda Pălimariu, primele poze cu soțul ei. Partenerul misterios al vedetei are o funcție importantă în Norvegia

Dar dacă soţul este acolo, nu crezi că ai putea ajunge să te muţi definitiv?

Aşa cum spuneam, familia, prietenii, jobul sunt în România, aşa că nu, nu este în discuţie momentan. Dar cine ştie în ce locuri ne va găsi viaţa peste zece ani? 

Magda Pălimariu, o prezență superbă
Magda Pălimariu, o prezență superbă

«Mă simt acasă la locul de muncă»

Cum decurg zilele tale în Norvegia?

Zilele decurg absolut normal. E oarecum mai linişte, deoarece nu locuim în mijlocul oraşului Oslo, ci undeva la 15 minute cu maşina. Mergem aproape în fiecare weekend la munte, cu toate că şi unde locuim este un loc foarte liniştit, cu o apă curgătoare în faţa casei, pe unde mă plimb în fiecare dimineaţă. Uneori, seara, ne place să ieşim în oraş.

Ce-ţi place cel mai mult la Norvegia?

Îmi place mult în Oslo şi în împrejurimi. Pot să stau la malul mării, iar la 10-15 minute pot merge să schiez, în Holmenkollen. Norvegia este o ţară deosebită, cu multe atracţii turistice şi locuri care merită vizitate, cum ar fi fiordurile. Iarna este o minunăţie să poţi sta în igluuri şi să vezi Aurora Boreală.

Dar în România cum mai arată programul tău?

Nu s-a schimbat nimic. Îmi petrec timpul cu prietenii, merg să-mi văd familia, în Sibiu – mă încarcă foarte mult timpul petrecut acolo şi sunt prezentă la muncă, la jurnalul principal. Când e nevoie să merg dimineaţa e un pic mai complicat, că mă trezesc foarte devreme.

Care au fost pentru tine cele mai dificile momente din pandemie?

Frica de boală, faptul că nu ne-am putut vedea fizic – vorbesc de perioada de izolare. Pe mine m-a ajutat mult că am continuat să vin la muncă şi, cumva, mi-am păstrat rutina.

Pe lângă toată nenorocirea venită odată cu pandemia, cred că a existat şi partea aceea în care am avut mai mult timp de petrecut cu noi înşine, am învăţat să apreciem mai mult lucrurile pe care le consideram normale, că ni se cuvin şi cred că am descoperit să ne bucurăm din nou de îmbrăţişări, de timpul petrecut împreună. Chiar şi călătoriile cred că le vedem cu alţi ochi acum. Cel puţin la mine aşa este. Pandemia ne-a arătat, într-un mod crud, că orice se poate întâmpla şi că ar trebui să găsim motive să zâmbim în fiecare zi, pentru că nu ştim ce se va întâmpla mâine.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net