Cristina Ștefan suferă de o boală perfidă! A fost la un pas de a pierde sarcina

18 mai 2022 17:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Soția lui Denis Ștefan a aflat că suferă de o boală perfidă, care face ravagii în corpul persoanelor care se infectează. Bebelușa Cristina a avut mari probleme din acest motiv cu a doua sarcină și a stat cu sufletul la gură pe perioada celor nouă luni, de teamă să nu sufere un avort spontan.

Soția lui Denis Ștefan, bebelușa Cristina, a ascuns ani de zile boala perfidă de care suferă. Multe persoane consideră că afecțiunea cu care ea se confruntă constituie un subiect încă tabu, poate chiar rușinos, dar asta numai pentru că nu știu ce implică, de fapt. După ce și-a făcut curaj și a dezvăluit că suferă de chlamydia, Cristina Ștefan a povestit cu lux de amănunte toate situațiile cu care s-a confruntat până să primească diagnosticul, dar și apoi.

Citește și: Denis Ștefan a devenit tată pentru a doua oară 

Fiica cea mare a soților Ștefan, Delia, are aproape nouă ani și în toamna anului 2021 cei doi au devenit părinții unei alte fetițe. Până ca mezina familiei să vină pe lume, soția lui Denis Ștefan a trăit un real calvar, din cauza problemelor de sănătate pe care cu greu le-a depistat.

Bebelușa Cristina s-a chinuit să rămână însărcinată din cauza bolii de care suferă

Cristina Ștefan petrecut zile întregi prin spitale, a făcut tot felul de analize și niciun medic nu părea că e pe cale să dea de cap problemelor sale. Ulterior, bebelușa Cristina a ajuns la un specialist care a descoperit că suferă de chlamydia și abia în urma tratamentului a reușit să rămână însărcinată, după șapte ani de încercări disperate. Ceea ce trebuia să fie un moment de bucurie pentru soția lui Denis Ștefan s-a transformat rapid într-un coșmar, căci tânăra a stat cu sufletul la gură luni întregi, de teamă să nu piardă sarcina.

„Aflasem de puțin timp, îmi era atât de frică să nu pierd sarcina. M-am rugat mult… mulți ani… Nu am știut că am Chlamydia în sânge, analiză pe care nu am făcut-o niciodată. Am avut perioade, în cei 8 ani după nașterea Deliei, când m-am simțit rău. De disperare, mă internam mereu, doar să aflu ce am. Niciun medic la care am fost (și au fost destui) nu mi-a recomandat să fac și analiza asta.

Frustrarea era și mai mare, nu rămâneam însărcinată… un an, doi, trei… șapte!!! Până am ajuns la doctorul care a știut ce investigații să facem și, la câteva luni după tratamentul împotriva Chlamydiei, am rămas însărcinată. Așa a trebuit să fie! Sunt recunoscătoare, pentru tot! 🙏🏻 Am decis să vă povestesc… Aveți grijă de sănătatea voastră! Nu există nu se poate sau nu poți! Ai încredere”, a scris bebelușa Cristina Ștefan pe rețelele de socializare.

Cum s-a infectat soția lui Denis Ștefan cu chlamydia?

O internaută curioasă a întrebat-o recent pe Cristina Ștefan cum a reușit să contracteze o asemenea afecțiune, dacă s-a căsătorit de tânără. Ei bine, bruneta a clarificat situația și a explicat că a dezvoltat boala din cauza altor afecțiuni.

Vezi și: Ce familie frumoasă au Cristina și Denis Ștefan 

„Chlamydia pe care o am este în sânge și este o urmare a infecțiilor urinare, a bolii inflamatorii pelvine”, a scris Cristina Ștefan, pe contul său de Instagram.

Denis și Cristina Ștefan s-au întâlnit pe vremea când actorul încă era căsătorit cu Iuliana, de care a divorțat după un mariaj de opt ani în primăvara anului 2013. Câteva luni mai târziu, actorul a cerut-o în căsătorie pe bebelușa Cristina, care a devenit mamă pentru prima oară la scurt timp după cununie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Mai multe