Denis Ștefan a anunțat sexul bebelușului. Soția actorului va naște peste cinci luni

Ultima actualizare:

    Denis Ștefan și ”bebelușa” Cristina vor mai avea o fetițăfoto: arhiva personală
Denis Ștefan și ”bebelușa” Cristina vor mai avea o fetițăfoto: arhiva personală

Denis Ștefan (44 de ani) și soția lui, „bebelușa” Cristina Ștefan (29 de ani), sunt în culmea fericirii. Cei doi vor deveni părinți pentru a doua oară peste cinci luni. Frumoasa dansatoare a anunțat sexul bebelușului. “Mămică de fetiță”, a scris Cristina Ștefan pe Instagram, în dreptul unei imagini în care își etalează burtica de gravidă.

Cristina, soția actorului Denis Ștefan, este în luna a patra de sarcină. Frumoasa dansatoare, în vârstă de 29 de ani, a dezvăluit că a avut câteva probleme în primul trimestru de sarcină. “Este o bucurie imensă ce se întâmplă cu noi, mai ales după atâta timp. Cred că acum a fost momentul. Primul trimestru a fost destul de dificil. M-am simțit destul de rău, ciudat. Am avut grețuri, am avut dureri de cap, am avut dureri de burtă. Am avut emoții, stări de anxietate, nu știam cum să gestionez faptul că mă simțeam rău.

Analizele, morfologia, ecografiile arată că bebelușul este bine. Stările de rău s-au mai dus. Acum pot mânca, nu mai am acele grețuri. Sunt foarte activă, dansez, silueta mea este una foarte ok, nu mă gândesc prea tare cum va fi pe parcurs, stilul de viață e același, cu alimentația sunt un pic mai atentă. Am mai multă grijă acum pentru bebe. În rest, ne comportăm normal. Față de prima sarcină, burtica s-a văzut mult mai repede, este mult mai mare și nu mai aveam cum să ascund lucrul acesta”, a spus graviduța Cristina Ștefan.


    Denis Ștefan și ”bebelușa” Cristina vor deveni părinți pentru a doua oarăfoto: arhiva personală
Denis Ștefan și ”bebelușa” Cristina vor deveni părinți pentru a doua oarăfoto: arhiva personală

Denis Șerban, un tată foarte grijuliu

Denis Ștefan și soția lui, Cristina, s-au căsătorit în anul 2013 și tot atunci au devenit părinții unei fetițe care poartă numele Delia.De atunci, viața lor s-a schimbat complet, iar actorul din ”Inimă de țigan” și-a dedicat o mare parte din timpul său liber creșterii și educației cele mici, fiind foarte grijuliu în rolul de părinte.

image
image
image
image
image
image
banner dorian popa png
Marina Voica  la Te ascult realizată de Ilinca Vandici Foto captură video YouTube jpg
betty stoian jpeg
Iulian postelnicu bun (1)b jpg
Pe Minodora (45 de ani) o așteaptă o perioadă aglomerată din toate punctele de vedere
telefon toaleta   shutterstock 377885068 jpg