Denis Ștefan, viață de baștan! Își numără lovelele în mijlocul străzii!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Denis Ștefan are talente nebănuite pe scenă, dar și în viață! Denis se pricepe nu doar la actorie, dar și la numărat lovele! Șarmantul actorul din “Inimă de țigan” a oferit, deunăzi, imagini unice, cum nici în telenovele nu mai vezi! Actorul a fost surprins chiar în timp ce își număra lovele, mai ceva ca baștanii, cu un trabuc între dinți, într-o parcare de mall. Imaginile sunt demențiale!

Denis Ștefan a făcut furori în telenovela "Inimă de țigan" Sursa: Instagram
Denis Ștefan a făcut furori în telenovela "Inimă de țigan" Sursa: Instagram

Denis Ștefan are talent oriunde se duce! Și la mall, actorul iese în evidență, de departe. Și nu ne referim aici la statura sa impresioantă și la pletele de haiduc, pe șapte cai, care-i flutură în vânt.

Mai nou, l-am descoperit pe Denis în viața de zi cu zi, într-o scenă care va rămâne probabil memorabilă! Actorul a fost surprins în plină zi, la mall, de către paparazzi Click!, în timp ce a avea de recuperat niște bani de la un cuplu de prieteni.

Înțoilt ca un ”bișnitar" pe stil vechi, cu geacă de piele bej și cu trabucul aferent între dinți, Denis Ştefan a început să numere meticulos lovelele, nu puține, primite de la cei doi, fix în fața mall-ului.

Prietenii actorului de telenovele au mers, inițial, să schimbe banii, având probabil o datorie mai veche, care “ardea”, către Denis. După ce i-au înmânat acestuia “cașcavalul” , au plecat strângându-i mâna vedetei.

Denis s-a întors, însă, strategic cu spatele și s-a apucat, în plină stradă, să numere imediat banii, semn că nu prea avea încredere în partenerii lui de business.

E tătic exemplar!

Denis Ștefan (44 de ani), fostul actor din celebrele seriale „Inimă de țigan” sau „Aniela”, are o familie tocmai bună de pus în ramă. Șarmantul actor este căsătorit cu fosta bebelușă Cristina, de la „Cronica Cârcotașilor”. Au două fetițe superbe, cea mai mică, Dominique Maria, fiind botezată chiar anul trecut, în luna noiembrie.

Denis și Cristina s-au căsătorit în 2013 și tot atunci au devenit părinții unei fetițe, care poartă numele Delia. De atunci, viața lor s-a schimbat complet, actorul din ”Inimă de țigan” dovedindu-se a fi foarte atent și grijuliu în rolul de părinte. Denis este un tătic exemplar şi foarte implicat.

Denis Ștefan și Cristina sunt împreună de mai bine de opt ani, dar se cunosc de mult mai multă vreme. Relația lor de dragoste a debutat pe platourile de filmare ale lungmetrajului „Jidava. Crâmpei de Geneză”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net