Denis Ștefan, viață de baștan! Își numără lovelele în mijlocul străzii!

Denis Ștefan are talente nebănuite pe scenă, dar și în viață! Denis se pricepe nu doar la actorie, dar și la numărat lovele! Șarmantul actorul din “Inimă de țigan” a oferit, deunăzi, imagini unice, cum nici în telenovele nu mai vezi! Actorul a fost surprins chiar în timp ce își număra lovele, mai ceva ca baștanii, cu un trabuc între dinți, într-o parcare de mall. Imaginile sunt demențiale!

1 denis stefan si lucian viziru 6 jpg jpeg
Denis Ștefan a făcut furori în telenovela "Inimă de țigan" Sursa: Instagram

Denis Ștefan are talent oriunde se duce! Și la mall, actorul iese în evidență, de departe. Și nu ne referim aici la statura sa impresioantă și la pletele de haiduc, pe șapte cai, care-i flutură în vânt.

Mai nou, l-am descoperit pe Denis în viața de zi cu zi, într-o scenă care va rămâne probabil memorabilă! Actorul a fost surprins în plină zi, la mall, de către paparazzi Click!, în timp ce a avea de recuperat niște bani de la un cuplu de prieteni.

Înțoilt ca un ”bișnitar" pe stil vechi, cu geacă de piele bej și cu trabucul aferent între dinți, Denis Ştefan a început să numere meticulos lovelele, nu puține, primite de la cei doi, fix în fața mall-ului.

stanga
dreapta
denis bani JPG
denis 6 JPG
denis paprazzi 3 JPG
denis paparazzi 3 JPG
denis paparazzi JPG

Prietenii actorului de telenovele au mers, inițial, să schimbe banii, având probabil o datorie mai veche, care “ardea”, către Denis. După ce i-au înmânat acestuia “cașcavalul” , au plecat strângându-i mâna vedetei.

Denis s-a întors, însă, strategic cu spatele și s-a apucat, în plină stradă, să numere imediat banii, semn că nu prea avea încredere în partenerii lui de business.

E tătic exemplar!

Denis Ștefan (44 de ani), fostul actor din celebrele seriale „Inimă de țigan” sau „Aniela”, are o familie tocmai bună de pus în ramă. Șarmantul actor este căsătorit cu fosta bebelușă Cristina, de la „Cronica Cârcotașilor”. Au două fetițe superbe, cea mai mică, Dominique Maria, fiind botezată chiar anul trecut, în luna noiembrie.

stanga
dreapta
1 denis stefan bebelusa cristina botez dominique 2 jpg jpeg
19 denis stefan bebelusa cristina botez dominique 19 jpg jpeg
familia denis stefan jpeg
denis stefan cristina jpeg
denis stefan png
3 denis stefan are coronavirus 1 jpg jpeg
12 actorul denis stefan este pasiona de cai jpg jpeg
stanga denis stefan bebelusa cristina jpeg
1 denis stefan codrut din inima de tigan jpg jpeg
6 denis si cristina stefan cu fiica delia la mare jpg jpeg
Denis Ştefan are doi cai, cu care a filmat şi videoclipuri jpeg
Denis Stefan Tulcea (6) jpeg
Denis Stefan Tulcea (9) jpeg
cristina delia si denis stefan cai 12 jpg jpeg
cristina delia si denis stefan cai 10 jpg jpeg

Denis și Cristina s-au căsătorit în 2013 și tot atunci au devenit părinții unei fetițe, care poartă numele Delia. De atunci, viața lor s-a schimbat complet, actorul din ”Inimă de țigan” dovedindu-se a fi foarte atent și grijuliu în rolul de părinte. Denis este un tătic exemplar şi foarte implicat.

Denis Ștefan și Cristina sunt împreună de mai bine de opt ani, dar se cunosc de mult mai multă vreme. Relația lor de dragoste a debutat pe platourile de filmare ale lungmetrajului „Jidava. Crâmpei de Geneză”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg