Cu ce bărbați celebri s-a iubit Monica Bârlădeanu. Ce gest a făcut Dan Bittman pentru a o cuceri

9 octombrie 2024 14:42   Vedete românești

Monica Bîrlădeanu s-a așezat la casa ei după mai multe tentative eșuate în iubire. Faimoasa actriță și-a unit destinele cu medicul Valentin Gheorghiță în urmă cu doar câteva zile, însă fanii nu au uitat bărbații celebri cu care s-a iubit în trecut. 

Monica este considerată una dintre cele mai frumoase și mai de succes femei din România. A luptat dintotdeauna pentru a-și îndeplini visele și acum culege roadele muncii sale. Dacă pe plan profesional nu-i lipsește nimic, pe plan amoros vedeta a trecut prin mai multe dezamăgiri până să-l întâlnească pe actualul soț

Bărbații cu care s-ar fi iubit actrița

Actrița a fost curtată de mulți bărbați celebri din România. Începe lista cu Dan Bittman, care în anul 1998 prinsese mare drag de Monica încât, pentru a o cuceri, și-ar fi făcut și un implant de păr. 

Cosmin Olăroiu ar fi avut sentimente față de frumoasa actriță, care ar fi negat orice legătură amoroasă cu el. Ulterior, s-a speculat că Monica Bîrlădeanu s-ar fi iubit cu Răzvan Fodor. 

Relația cu Bobby Păunescu a urmat în 2002, când cei doi au devenit un cuplu și relația lor a durat 10 ani. Monica și Bobby s-au logodit, însă niciodată nu s-au căsătorit. Și-au spus „adio” în 2012, iar actrița s-a bucurat de ascensiunea în carieră și de libertate. 

După despărțirea de Bobby, Monica a fost cucerită de ctorul Robinson Stevenes, iar apoi de un fotograf celebru, Barna Nemethi, un bărbat cu şapte ani mai tânar decât ea.

Ulterior, în anul 2016, actrița a apărut în compania celebrului medic Renert Gad, care însă ar fi fost puțin căsătorit. 

Monica Bîrlădeanu, despre relația cu Valentin Gheorghiță 

Actrița a încercat mereu să își țină viața privată de ochii curioșilor, iar de relația cu actualul soț s-a aflat prin intermediul unui turist care i-a văzut împreună în Bulgaria. La scurt timp după ce povestea lor a devenit publică, actrița a venit cu o serie de declarații în acest sens. 

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală.”, a scris atunci Monica Bîrlădeanu pe Facebook.

Mai multe