Ce investiție colosală a făcut Valeriu Gheorghiță, înainte de nunta cu Monica Bîrlădeanu. A scos o sumă frumușică din buzunar

Au arătat ca niște staruri de cinema și, cu siguranță, a fost nunta anului 2024. La vârsta de 45 de ani, Monica Bîrlădeanu s-a căsătorit cu Valeriu Gheorghiță (42 de ani) și par foarte fericiți. Cel puțin asta au transmis zâmbetele lor largi. Și perfecte, am putea adăuga, mai ales în cazul mirelui care a făcut o schimbare radicală a danturii, iar Click! vă prezintă pozele de dinainte de a-și pune fațete dentare.

Valeriu Gheorghiță, înainte și după
Valeriu Gheorghiță, înainte și după

Rochia perfectă de mireasă, costumul de ginere impecabil și o petrecere de nuntă regală, la palat. Monica Bîrlădeanu a fost pentru prima dată mireasă, așa că acest moment unic în viața ei a fost aranjat în cel mai mic detaliu. Un wedding planner s-a ocupat de meniu, de muzică, decorațiuni, în timp ce mirii s-au ocupat de invitații care au fost pe măsura evenimentului.

Protagoniștii acestui love story au arătat ca din povești, iar nunta lor a apărut în toată presa. Monica a avut-o alături pe mama sa care a fost emoționată să-și vadă fiica în fața altarului cu omul pe care îl iubește, în timp ce ginerele a avut alături prietenii și o parte dintre colegii de la muncă. S-a simțit bine, iar asta se poate deduce din zâmbetul larg pe care l-a afișat și care a fost accesoriul important al outfitului. A zâmbit de fericire dar și cu multă încredere pentru că nu doar costumul și papionul și le-a pregătit pentru această nuntă, ci și dantura.

Da, Valeriu Gheorghiță a apelat la medicii stomatologi în urmă cu câteva luni pentru a-și corecta defectele. Click! vă prezintă o poză cu zâmbetul de dinainte de această transformare, în care se pot observa dinții inestetici, dar și zâmbetul gingival sau ”gummy smile”, care apare atunci când o porțiune semnificativă din gingie este vizibilă în timp ce o persoană zâmbește.

A scos 15.000 de euro din buzunar înainte de nuntă

Fațetele au fost soluția în cazul soțului Monicăi, iar acesta a optat pentru cele mai bune, atât pe arcada superioară, cât și cea inferioară, fațete realizate dintr-un material de calitate, care în mod normal ar costa în jur de 15.000 de euro. Monica Bîrlădeanu a apelat și ea la fațete în urmă cu câțiva ani, așa că e posibil să îl fi dus chiar ea pe Valeriu la medic.

”Din pozele before/after se vede cu ochiul liber transformarea. Persoana a apelat la îmbunătățirea danturii cu ajutorul unor fațete de ultimă generație. Acum, datorită tehnicii, se realizează în laborator astfel de fațete atât de bine, încât nu-ți dai seama dacă este un dinte fals: are o culoare naturală, iar vârful fațetei are zimții ca la un dinte normal. Se pare că domnul din imagine a ales profesioniștii în materie de stomatologie estetică și a făcut foarte bine pentru că dantura este o parte extrem de importantă, atât din punct de vedere a imaginii dar, bineînțeles, și a sănătății noastre, a spus pentru Click! un profesionist din domeniul stomatologiei.

Știut fiind totuși ca el este șeful Spitalului SRI se poate să-și fi rezolvat dantura și pe „relații”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Diana Vanity Fair jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Laura Cosoi
image png
halle berry getty jpg
paris hilton lenjerie intima jpg
Banner Monica Bârlădeanu
roman burtsev leonardo dicaprio profimedia jpg
banner adela popescu png
Banner Liviu Varciu
image
actualitate.net
image
actualitate.net