De ce s-au despărțit, de fapt, Monica Bîrlădeanu și Bobby Păunescu. Adevăratul motiv al rupturii

Monica Bîrlădeanu s-a căsătorit în acest weekend cu Valeriu Gheorghiță, într-un cadru de vis. Cei doi și-au unit destinele și au spus marele „DA” după o relație de un an de zile. Deși acum trăiește fericirea la maximum, în trecut a eșuat în iubire. Ea și Bobby Păunescu s-au despărțit după un deceniu. 

Monica Bîrlădeanu și Bobby Păunescu au format un cuplu
Monica Bîrlădeanu și Bobby Păunescu au format un cuplu

Relația Monicăi Bîrlădeanu cu Bobby Păunescu a fost una dintre cele mai durabile din showbiz. Cu toate aceștia, cei doi au mers pe drumuri separate după 10 ani, iar motivele care au condus la ruptură au fost dezvăluite de regizor. 

Bobby Păunescu: „Era o fată simplă” 

Deși mulți o consideră pe Monica Bîrlădeanu „cea mai frumoasă femeie din România”, nu același lucru îl spunea și fostul iubit atunci când a cunoscut-o și era o fată simplă. 

„Când ne-am cunoscut, nu era recunoscută drept cea mai frumoasă femeie din România, era o fată simplă, studentă la Drept. Iar de acolo a crescut tot, şi relaţia noastră, şi mediatizarea”, a început Păunescu, într-un interviu Playboy. 

Cât despre motivul despărțirii, Bobby Păunescu nu a avut unul concret de declarat. A considerat că „așa a fost să fie”.

„E foarte greu de răspuns de ce s-a terminat relaţia cu Monica Bârlădeanu, pentru că nu avem un motiv clar. Aşa a fost să fie. Mi-e greu să dau definiţii, pentru că, aşa cum spuneam, partea sentimentală e singura parte din viaţa mea în care încerc să nu am reguli, să nu dau definiţii.

Şi dacă mă tem că femeile mă plac pentru bani, ce pot să fac?! Interesul e din ambele părţi. Orice relaţie e bazată pe un interes. Acum, că e vorba de bani, de frumuseţe, de dragoste, de faimă, orice”, a explicat regizorul pentru sursa amintită. 

Monica Bîrlădeanu, despre relația cu Valentin Gherghiță

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță / foto: Instagram
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță / foto: Instagram

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au devenit soț și soție în decursul weekend-ului trecut, 5 octombrie 2024. Marele eveniment s-a desfășurat la Palatul Snagov, alături de persoane dragi. 

Deși formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz, fiind împreună de mai bine de un an, puțini cunosc detalii despre relația lor. 

Relația lor a fost dezvăluită de un turist care i-a filmat la un hotel de lux din Bulgaria, în luna iunie a anului 2023. Acela a fost momentul în care actrița a dorit să facă o serie de clarificări: că relația ei cu medicul nu a fost una ascunsă, și că acesta era necăsătorit. 

Important de specificat este faptul că Valentin Gheorghiță a fost căsătorit vreme de 10 ani cu o femeie care i-a dăruit doi copii.  

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală. Ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine. Partenerul meu de viață e un bărbat ABSOLUT NECĂSĂTORIT, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă. Doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez tare”, spunea la acea vreme Monica Bîrlădeanu, pe pagina sa personală de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și Beatrice, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner madalina manole png
banner Monica Birladeanu
Banner Gogonele
S-au cazat în hotelul preferat din Vegas al regretatului Elvis Presley
andreea balan si victor cornea instagram jpg
banner denisa filcea png
Banner Mihai Traistariu
nunta irinel columbeanu monica gabor LD 0993 JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net