Cu cine se distrează Karmen Minune după divorț! Artista își vede liniștită de viață. FOTO

26 octombrie 2024 13:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Chiar dacă nu traversează o perioadă ușoară în viața sa, Karmen Minune are oamenii dragi aproape. Artista face tot posibilul să se distreze și să se bucure de viață după divorțul de Bogdan Căplăescu, care recent a fost și oficializat la notar. Acum că este o femeie lipsită complet de obligații, Karmen merge la petreceri și se înconjoară de cei care îi fac viața mai frumoasă.

Cu cine se distrează Karmen Minune după divorț! 

Karmen și Bogdan s-au căsătorit în 2019, după ce au amânat de mai multe ori nunta, iar din iubirea lor a rezultat o fetiță.

Conform mai multor surse, fiica lui Adrian Minune ar fi luat această decizie pentru a-și recâștiga independența, simțindu-se constrânsă în relație și fiind afectată de gelozia partenerului. De-a lungul timpului, Karmen ar fi resimțit un impact negativ asupra carierei sale din cauza tensiunilor din cuplu.

Cântăreața a fost cea care a intentat divorțul și a anunțat public separarea, menționând că prioritatea sa este ca fiica lor să nu fie afectată de această decizie. Pentru a-și proteja copilul, Karmen a ales să nu ofere detalii suplimentare despre motivele care au dus la încheierea căsniciei.

Acum după divorț, Karmen încearcă să nu se lase prea afectată și alege să își traiască frumos viața. Pe lângă familia care a susținut-o necondiționat în fiecare moment, Karmen îi are alături și pe prietenii dragi. Una dintre persoanele care sunt acolo pentru vedetă și încearcă să o binedispună este și artista Minodora. După cum știm, nașii de cununie ai Minodorei sunt chiar Adrian Minune și soția ea, iar aceștia au o relație deosebit de frumoasă. Adrian Minune și familia sa sunt aproape weekend de weekend în casa Minodorei acolo unde petrec cu voie bună și bucate alese. Recent, Karmen, mama sa și alte prietene aproapiate s-au strâns în locuința Minodorei unde au încins o petrecere pe cinste ca între fete. Asta demonstrează clar că tânăra artistă este susținută de oameni foarte frumoși care nu o lasă să pice pradă suferinței. 

Minodora a postat și ea mai multe fotografii pe rețelele de socializare în care apare grupul de doamne și domnișoare, care stau la masă, înconjurate de mâncare bună și băuturi fine. Totodată vedem cât de zâmbitoare este Karmen, semn că face pași importanți în parcursul său de vindecare sufletească.

Mai multe