Karmen Minune și Bogdan Căplescu au divorțat oficial. Ce mesaj a transmis fiica lui Adrian Minune

Ultima actualizare:

Karmen Minune și Bogdan Căplescu au divorțat oficial, în cele din urmă. Cuplul a ales să pună capăt mariajul în intimitate, pentru a nu-i distruge liniștea fiicei lor. Fiica lui Adrian Minune a dat vestea separării oficiale în mediul online, iar fostul ei soț a arătat public actul de divorț.

Karmen și Bogdan Căplescu au divorțat oficial
Karmen și Bogdan Căplescu au divorțat oficial

Karmen Minune și Bogdan Căplescu au divorțat la notar

Karmen Minune și Bogdan Căplescu nu au fost meniți să își petreacă tot restul vieții împreună. Cei doi au fost căsătoriți timp de 5 ani, iar din rodul iubirii lor a rezultat o fetiță. În anul 2019, pentru ei băteau clopote de nuntă, însă au amânat de mai multe ori evenimentul, până au decis să își unească destinele. Acum, cuplul a pus capăt definitiv căsniciei.

Mai multe surse spun că fiica lui Adrian Minune și-a dorit să fie o femeie liberă, pentru că s-ar fi simțit constrânsă în mariajul cu Bogdan Căplescu, fiind nevoită să suporte actele de gelozie din partea acestuia. Din acest motiv, cariera tinerei ar fi avut de suferit de-a lungul timpului.

Vedeta a fost cea care a intentat divorțul și tot ea a fost cea care a dezvăluit despărțirea oficială. Mai mult, cântăreața speră ca fiica ei să nu fie afectată de cele întâmplate, de aceea a evitat să ofere detalii despre motivele care au determinat-o să ia această decizie.

„Cu siguranță nu e momentul potrivit pentru o astfel de veste, dar prefer să fiu eu cea care vă anunță lucrul ăsta (…) De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia că nu a fost să fie, sau că nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit.

Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vor avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră și nu e decât un motiv de bucurie faptul că există Sofi. Aș vrea ca toți cei care ne cunosc, dar și cei care nu ne cunosc să se abțină de la comentarii”, a mărturisit Karmen Minune.

„Copiii vorbesc și nu aș vrea să aibă ea de suferit”

De asemenea, Karmen Simionescu își dorește ca fetița ei să stea departe de aceste tensiuni și îi este teamă ca nu cumva micuța să fie expusă la răutățile copiilor.

„Fetița noastră are deja 5 anișori, face parte dintr-o comunitate, copiii vorbesc și nu aș vrea să aibă ea de suferit din cauza a ceea ce se întâmplă în presă, sau a ceea ce se spune. Scopul meu și al soțului meu este ca fetița noastră să fie bine și să treacă ușor peste perioada care urmează pentru că se întâmplă schimbări în viața ei și nu e ușor pentru niciun copil care trece prin așa ceva. Sofi va face parte, în continuare, și din viața mea și din viața tatălui ei”, a mai adăugat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
vedete modeste colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
KYLIE JENNER LENJERIE INTIMA ELLE jpg
IMG 6943 jpeg
christina aguilera halloween brad jpg
Banner Mihai Traistariu
Banner Octavian Dobrota
andreea balan victor cornea colaj instagram jpg
antonia si fata maya 5 jpg
Banner Tj si Francisca
image
actualitate.net
image
actualitate.net