Mihai Rait, dezvăluiri inedite. Cum a ajuns actor și cum reușește să intre în pielea personajului Dorel din Las Fierbinți: „Nu am fost conștient”

7 iunie 2024 9:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihai Rait, cunoscut pentru rolul lui Dorel din Las Fierbinți, a vorbit despre cum a ajuns să devină actor și cum reușește să intre în pielea personajului haios care a făcut furori pe micile ecrane. Mai mult, acesta a dezvăluit care este povestea din spatele tatuajelor cu Stan și Bran.

Mihai Rait, despre rolul lui Dorel din Las Fierbinți

În cadrul unui interviu, Mihai Rait a vorbit despre cât de greu i-a fost să interpreteze personajul lui Dorel din Las Fierbinți. Actorul spune că acest rol i-a influențat destul de mult viața, întrucât are  momente în care se comportă exact ca personajul.

„La început, ca orice rol, e mai dificil până te prinzi puțin care e treaba cu personajul, mai ales că Dorel, la început, era și non-verbal, el abia prin sezonul 3, dacă nu mă înșel, a început să vorbească după un accident de mașină-pieton, pieton-mașină.

Personajul a crescut treptat, scenariștii au ghidat bine treaba asta, mi-am pus și eu amprenta destul de mult asupra lui Dorel, aici vorbesc de improvizație și onomatopeele personale, dar și de personaj, care au contribuit foarte mult la ce e acum Dorel. Mă influențează, câteodată mă surprind având momente de naivitate din Dorel”, a declarat Mihai Rait pentru Viva.

Mihai Rait: „Actoria a fost o întâmplare”

Cât despre debutul său în actorie, Mihai Rait spune că a fost o pură întâmplare. Nu a știut că va ajunge aici de la o simplă încercare, însă susține că este tare fericit că a ales acest drum.

„Nu cred că știe cineva de la bun început ce drum o să urmeze. Da, actoria a fost o întâmplare și poate aveam de mai mult timp abilități care să mă ducă pe drumul ăsta, dar nu am fost conștient de ele până să ajung la Actorie. Da, pot spune că a fost o întâmplare fericită. Am zis să încerc, și uite că s-a lipit până la urmă”, a mai declarat actorul pentru sursa citată.

Comediantul a vorbit și despre cum el și Mihai Bobonete au ajuns să își facă tatuaje cu Stan și Bran. Cei doi au luat decizia în 2007, crezând că cele 2 personaje îi reprezintă perfect.

„Tatuajele cred că le-am făcut în 2007 când un prieten de-al nostru își deschisese un salon nou de tatuaje. Ne înțeleseserăm să le facem amândoi în aceeași zi, doar că l-am lăsat pe Bobo primul și, după ce l-a făcut, eu m-am răzgândit puțin, vreo două zile, după care l-am făcut și eu pe Stan. Cred că ni se potrivesc”, a mai adăugat acesta.

Mai multe