Cum a sărbătorit Iulia Vântur de ziua ei de naștere. Salman Khan și prietenii i-au fost alături

28 iulie 2024 15:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cu toate că a plecat peste hotare de mai bine de zece ani, Iulia Vântur se pare că încă îi ține aproape pe cei dragi. Pe data de 24 iulie, vedeta a împlinit frumoasa vârstă de 44 de ani și, bineînțeles, a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini de la petrecere. Salman Khan, care nu a lipsit de la evenimentul special, poate fi și el surprins în fotografii.

Săptămâna trecută, pe data de 24 iulie, Iulia Vântur a petrecut de ziua ei de naștere alături de partenerul ei, Salman Khan, familia lui, dar și câțiva prieteni apropiați. Fosta prezentatoare de la Pro TV a publicat și câteva imagini pe rețelele de socializare, unde apare alături de iubitul ei, dar și de cei dragi.

  Iulia Vântur și-a petrecut ziua de naștere alături de Salman Khan și prietenii

Sunt foarte recunoscătoare că am oameni minunați în viața mea. Un mare mulțumesc pentru fiecare dintre voi care mi-ați binecuvântat călătoria. Vă iubesc, viața mea este mai frumoasă datorită vouă. Vă mulțumesc pentru toate urările și dragostea, vă trimit o îmbrățișare mare și plină de iubire”, a scris Iulia Vântur la unul dintre videoclipurile publicate pe contul său de Instagram.

De asemenea, Iulia Vântur a postat și un filmuleț în care arată tortul pe care l-a avut avut la petrecerea de ziua ei, la cerința fanilor: „Mi-ați cerut poze cu tortul de ziua mea. Nu am nicio poză, dar am câteva videoclipuri cu cele câteva prăjituri pe care cu bucurie le-am mâncat. Anul acesta va fi cu siguranță unul dulce”, este mesajul care însoțește videoclipului.

Iulia Vântur a părăsit România în anul 2012 și s-a mutat în India, acolo unde și-a construit o carieră în muzică și film și a reușit să cucerească Bollywood-ul. De mai bine de 10 ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu celebrul actor Salman Khan. Pentru româncă a fost o adevărată provocare să se mute peste hotare. Cu toate acestea, vedeta a susținut că a fost primită cu multă iubire și căldură, lucru care a ajutat-o extrem de mult să depășească momentul.

Mai multe