Cum arăta Laurențiu Reghecampf când a îmbrăcat pentru prima dată costumul de ginere. Ce spunea fosta soție: „Ajunsesem să mă simt ca amanta lui”

9 iunie 2024 13:48   Vedete românești

Mariana Pfeiffer și Laurențiu Reghecampf au fost căsătoriți vreme de 10 ani, iar împreună au devenit părinți pentru prima dată atunci când pe lume a venit băiatul lor, Luca, în vârstă de 21 de ani. Cum arăta Laurențiu Reghecampf când a îmbrăcat pentru prima dată costumul de ginere. 

La scurt timp după divorțul de Mariana Pfeiffer, Laurențiu Reghecampf și-a găsit dragostea în brațele Anamariei Prodan, de care s-a despărțit în urmă cu mult timp, refăcându-și viața alături de Corina Caciuc, actuala lui parteneră. 

Fotografia demult uitată de la nunta lui Laurențiu Reghecampf cu Mariana Pfeiffer 

Mariana Pfeiffer este femeia care l-a făcut tată pentru prima dată pe Laurențiu Reghecampf. În prezent, aceasta trăiește în Germania, acolo unde s-a recăsătorit cu un om de afaceri și se ocupă de propriul salon de înfrumusețare. 

Imaginea de la nunta lor a devenit virală, mai ales că mulți au uitat cum arăta atât antrenorul, cât și fosta sa soție, atunci când și-au unit destinele. 

Mariana Pfeiffer: „Nu a fost confortabil, dar a fost frumos!”

În trecut, Mariana Pfeiffer mărturisea faptul că Laurențiu Reghecampf „juca la două capete” până când divorțul dintre ei s-a finalizat. 

„Într-o seară, Laurențiu m-a mângâiat pe picior și bineînțeles că s-a întâmplat mai multe între noi. Ajunsesem să mă simt ca amanta lui, deși eram soția lui. Am făcut dragoste în subsol, într-o cameră în care călcam. Nu a fost confortabil, dar a fost frumos! (…) Pe urmă am primit un mesaj de la el în care mă întreba dacă nu îmi e dor de el.

M-am dus la el la Achen. Ne-am întâlnit, am discutat detaliile divorţului. Am rămas acolo peste noapte şi culmea culmilor, în dormitor, dormeam în patul meu în casa lor. El a dormit cu mine. Am făcut din nou dragoste. A doua zi am băut cafeaua împreună şi eu am plecat. (…) După divorț, ei au mers în Las Vegas și s-au căsătorit. Am făcut dragoste cu Laurențiu și după ce s-a căsătorit cu Ana. Am acceptat pentru că îl iubeam”, spunea ea.

Mai multe