Cât de bine arată Corina Caciuc după cea de-a doua naștere. Iubita lui Reghe, superbă într-o rochie mulată. Foto

Corina Caciuc, actuala parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf, cea care a dat naștere celui de-al doilea lor copil, a reușit să redevină rapid la vechea siluetă. Ultima fotografie postată în social media demonstrează faptul că iubita tehnicianului român are grijă să arate mereu într-o formă de zile mari. 

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf / foto: Arhiva Click!
Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf / foto: Arhiva Click!

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz-ul românesc. Se iubesc fără rețineri și se bucură de cei doi băieți pe care îi au împreună: Liam și mezinul familiei, Landon Abram. 

Corina Caciuc, siluetă definită la doar câteva luni de la naștere

Recent, pe contul de Instagram, iubita lui Laurențiu Reghecampf și-a surprins fanii cu o fotografie care denotă faptul că și-a revenit rapid la silueta de dinaintea celei de-a doua nașteri. Alături de antrenor, Corina Caciuc s-a fotografiat în cadrul unui eveniment, ea purtând o rochie neagră, mulată pe corp, care îi evidențiează trupul tras ca prin inel. 

Corina Caciuc a slăbit după naștere / foto: Instagram
Corina Caciuc a slăbit după naștere / foto: Instagram

Cum și-a cunoscut Reghecampf iubita 

În trecut, la scurt timp de la aflarea relației, Laurențiu Reghecampf a decis să rupă tăcerea și să vorbească despre cum și-a cunoscut actuala iubită. Prezent în cadrul unui podcast, acesta a făcut următoarea declarație: 

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt, dar și ce vorbește Anamaria peste tot… Este foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea.

Acum cât timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape 1 an și 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta. Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva.

Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura… eu așa o văd. Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă!”, spunea Laurențiu Reghecampf, într-un podcast.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Natalia Guberna png
julieta szonyi jpg
banner Irina Loghin
sabrina carpenter body roz instagram jpg
banner Doina Spătaru
image png
banner Mihai Traistariu
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net