Cum arătau Alexia Eram și Mario Fresh la începutul relației lor. Cât de schimbată era fiica Andreei Esca. FOTO

10 august 2024 15:26   Vedete românești

Mario Fresh a împlinit ieri, 9 august, vârsta de 25 de ani, iar iubita sa, Alexia Eram, a postat în social media mai multe fotografii, însoțite de un mesaj emoționant. Printre ele s-a aflat și o imagine cu cei doi de pe vremea când se aflau la începutul relației și erau doar niște adolescenți. 

Mario Fresh se iubește cu fiica Andreei Esca de mai bine de opt ani de zile și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul intern autohton. Chiar dacă momentan nu se gândesc la căsătorie, trăiesc la maximum fiecare moment frumos din viața lor. 

Alexia Eram și Mario Fresh, imagine demult uitată 

Cântărețul și-a sărbătorit ziua de naștere în stil mare, bucurându-se de urările și mesajele frumoase primite din partea celor dragi. Iubita sa a realizat o postare în social media prin intermediul căreia i-a transmis cele mai frumoase gânduri. 

Fanii au rămas de-a dreptul surprinși să vadă o imagine veche cu cei doi, când se aflau la începutul relației și se vede cu ochiul liber că erau simpli adolescenți. 

Mario Fresh și-a celebrat ziua de naștere într-un complex turistic din Poiana Brașov, alături de prieteni și iubita sa, care i-a organizat o petrecere cu lăutari. I-a transmis și un mesaj emoționant: 

„La mulți ani, iubirea mea. Te iubesc cel mai mult”, a scris Alexia Eram pe Instagram, în dreptul fotografiilor publicate alături de Mario Fresh.  

Fiica Andreei Esca își dorește să îmbrace rochia de mireasă 

Cu toate că recent Alexia și Mario au împlinit 8 ani de relație, cei doi nu se grăbesc să facă pasul cel mare. Totuși, fiica Andreei Esca își dorește să vină marele moment în care va îmbrăca rochia albă. 

„Știu exact cum vreau să arate nunta. Sunt de mult cu Mario, dar totuși suntem foarte tineri ca să vorbim de nuntă în curând. Când o să vină timpul vom face și nunta. Acum amândoi suntem cu munca, probabil când o să ne mai așezăm așa puțin. Vara, Mario are concerte, nu prea mai avem timp de noi. O să ne luăm vacanță în ianuarie-februarie, stăm o lună la soare, undeva în țări exotice. Acum de abia mai apucăm să ne vedem seara”, spunea Alexia Eram în podcastul Badassmom.

Mai multe