Cum au ales Mădălina Ghenea şi Grigor Dimitrov să îşi facă publică idila. „Tu şi eu! Faci imposibilul posibil!”

23 mai 2023 20:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov şi-au oficializat relaţia prin intermediul unor postări romantice pe Instagram. Actriţa română şi tenismenul bulgar s-au cunoscut la filmările pentru o reclamă, scrie adevărul.ro.

Mădălina Ghenea: ,,Tu și eu! Tu faci imposibilul posibil!"

 Românca a fost alături de jucătorul bulgar la cele mai recente turnee şi inițial au postat imagini de la un pictorial incendiar, pe care ulterior le-au şters. Acum, cei doi și-au exprimat sentimentele pe rețelele de socializare.

Mădălina Ghenea a distribuit un clip cu o pasăre care își menține echilibrul, în zbor, pe partenerul ei. A alăturat numele lui Grigor Dimitrov și a scris „Tu și eu! Tu faci imposibilul posibil!”. „Magia plutește în aer când sunt cu tine”, a fost replica lui Grigor Dimitrov.

Mădălina Ghenea, relație cu Grigor Dimitrov

Fost #3 ATP, Grigor Dimitrov și-a construit de-a lungul timpului imaginea unui veritabil „cuceritor”. 

Bulgarul a avut relații, printre altele, cu Maria Sharapova, Serena Williams și Nicole Scherzinger și nu puține au fost vocile care l-au catalogat drept „cel mai sexy bărbat din circuitul masculin”.

Cuceririle Mădălinei Ghenea

La rândul ei, Mădălina Ghenea are şi ea o listă impresionantă de cuceriri, pe care figurează, printre alţii, fotbaliştii Marco Boriello şi Nicolo Zaniolo, actorii Gerard Butler, Leonardo Di Caprio şi Michael Fassbender, miliardarii Matei Stratan (cu care are o fetiţă) şi Leonardo Maria Del Vecchio, precum şi designerul Philipp Plein.

Mădălina Ghenea, în ciocolatiu, pe covorul roșu de la Cannes

Obișnuită cu lumina bliz-urilor, Mădălina Ghenea știe cum să cucerească de îndată atenția fotografilor. Desigur că a captat-o și sâmbătă la Cannes, într-o rochie satinată maro ciocolatiu, în perfectă armonie cu tenul său închis la culoare și cu nuanța de ciocolatiu a părului. Cu aerul său inconfundabil, Mădălina Ghenea și-a expus picioarele perfecte în rochia lungă și despicată ”periculos” pe piciorul stâng . 

Actrița în vârstă de 35 de ani a rămas în relații foarte bune cu Leonardo di Caprio, unul dintre starurile producției a cărei premieră a avut loc sâmbătă. Vedeta din Titanic și românca celebră în toată lumea pentru asemănarea sa izbitoare cu Sophia Loren s-au iubit nebunește în 2011.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Mai multe