#Exclusiv Click!

Cum își mai duce traiul Anca Pandrea. Cine o ajută pe actriță să se descurce cu greutățile de acasă

6 septembrie 2023 11:59   Vedete românești

Anca Pandrea (77 de ani) și regretatul Iurie Darie au avut o poveste frumoasă de iubire de mai bine de 25 de ani! Însă, drumurile lor s-au separat definitiv, în urmă cu mai bine de zece ani, când sufletul celebrului actor s-a înălțat la Cer.

Celebra actriță din telenovela românească de succes „Numai iubirea” este înconjurată, în ultima perioadă, de persoane sufletiste care o ajută cu tot ce îi trebuie pe lângă casă, atunci când are nevoie.

„Sunt bine cu toate…și cu sănătatea sunt bine. Mulțumesc lui Dumnezeu că am prieteni, am mulți oameni buni lângă mine care vin, stăm de vorbă, râdem, glumim. De fiecare dată când vin la mine, niciodată nu vin cu mâna goală. Ba vin cu înghețate, ba mă ajută cu apă pentru oxigen pentru că de un an am aparat de oxigen fix iar de două luni portabil”, a declarat Anca Pandrea pentru Click!

Nu respectă tradiția de toamnă

Pe 9 noiembrie, anul acesta, se împlinesc 11 ani de când Iurie Darie nu mai este printre noi. Un actor dar și un familist convins, acesta i-a lăsat un gol amar în suflet care nu mai poate fi acoperit de nimic și nimeni. Mai ales că timp de mai bine de zece ani, a purtat poza cu chipul său la piept și s-a hrănit ani de zile din amintirile pe care le-au adunat împreună.

„Chiar dacă vine toamna nu mă pregătesc să pun murături. O singură dată am pus murături când trăia Iura după care nu am mai pus. Cel mai mult ne plăcea dovleacul murat. Este un deliciu”, a conchis pentru Click! Anca Pandrea.

Click! spune

Iurie Darie s-a născut pe 14 martie 1929, în Vadul Rașcov din județul Soroca (astăzi în Republica Moldova). În cinematografie a debutat în 1953, în „Nepoții gornistului”. În anul 1969, a fost ales de regizorul Mircea Drăgan pentru a juca în seria „Brigada Diverse”, alături de Toma Caragiu, Sebastian Papaiani, Dem Rădulescu sau Puiu Călinescu.

Mai multe