Motivul pentru care Anca Pandrea a renunțat la doliu și suferință! Cum au convins-o două persoane

Ultima actualizare:

Îndrăgita actriță Anca Pandrea a renunțat la fotografiile cu regretatul Iurie Darie pe care le-a purtat, vreme de mai bine de un deceniu, în piept. De asemenea, aceasta a explicat care au fost motivele pentru care a renunțat la doliu. 

Anca Pandrea nu mai poartă pozele cu Iurie Darie / foto: Arhivă Click!
Anca Pandrea nu mai poartă pozele cu Iurie Darie / foto: Arhivă Click!

Durerea actriței în urma soțului ei persistă și acum, dar se simte mai pregătită să se reinventeze, acceptând faptul că își face rău de una singură. 

Anca Pandrea: „Iura este, oricum, lângă mine”

În cadrul celui mai recent interviu pe care l-a oferit presei, Anca Pandrea a mărturisit că a renunțat la doliu și să mai poarte în piept fotografia regretatului actor Iurie Darie

„M-au convins două persoane să nu mai port fotografia lui Iura, să nu o mai port, să nu mai port tot timpul negru, pentru că Iura este, oricum, lângă mine. Și îl chinui în primul rând pe el.

Chiar așa mi-au spus: <<Îl chinuiți pe domnul Darie. Pentru că domnul Darie este la graniță, la hotar. Nu poate să treacă nici la îngeri, dar nu poate să vină nici aici, pentru că nu mai are corp. Și, deci, îl chinuiți. Și atunci, el stă pe umerii dvs. De aceea, vă îmbolnăviți atât de repede. Este bine să vă reinventați. Sunteți actrița Anca Pandrea>>. Așa mi s-a spus, iar eu am înțeles”, a dezvăluit Anca Pandrea, potrivit viva.ro.

„Ar trebuie să mă îmbrac mai colorat” 

Actrița a renunțat la doliu / foto: Arhivă personală
Actrița a renunțat la doliu / foto: Arhivă personală

A trecut mai bine de o lună de zile din momentul în care a renunțat la pozele lui Iurie Darie. Cât despre doliu, aceasta a menționat că intenționează să poarte haine colorate. 

„La pozele lui Iura am renunțat în urmă cu aproape o lună de zile, dar în public am apărut pentru prima dată fără fotografiile lui Iura la petrecerea VIVA!. Mi-a făcut mare plăcere să particip și m-am simțit foarte bine.

Am renunțat și la doliu și ar trebui să mă îmbrac mai colorat. Dar e greu, pentru că nu mai am alte haine, în afară de cele negre. Iar cele pe care le mai am, colorate, nu mă mai încap”  a adăugat actrița Anca Pandrea, conform sursei amintite. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net