#Exclusiv Click!

Cum se menține în formă Andreea Marin! Arată mai bine decât în liceu și uite care e secretul ei

9 octombrie 2024 9:47   Vedete românești

A slăbit aproape 20 de kilograme și  a dobândit în timp înțelepciunea de a avea grijă cum trebuie și în mod sănătos de propria persoană.

S-a vorbit mult despre silueta Andreei Marin din ultima perioadă, (49 de ani)  iar vedeta primește necontenit întrebări despre acest lucru. La sfâșitul acestui an, vedeta schimbă prefixul, va împlini 50 de ani peste două luni și  ceva dar are un trup de invidiat.

„Medicul nutriționist m-a convins”

 Secretul Andreei Marin este acum atenția pe care aceasta o acordă din ce în ce mai mult alimentației, sportului și sănătății.

„Secretul este să fii mereu ambițios și să te ții de ceea ce ai învățat bun! În ultimii aproape 2 ani eu am învățat să las deoparte obiceiurile greșite. Munceam foarte mult și nu aveam o disciplină a lucrului, nu puteam să am mesele așa cum trebuie. Nu reușeam să țin ritmul și să gătesc sănătos. Când am revenit la calea cea bună am încercat să fac sport, să merg la diverse proceduri însă am înțeles că, de fapt, totul pornește de la o dietă corectă. Medicul nutriționist m-a convins că dacă nu ai o dietă corectă,  faci sport degeaba. Dieta dă startul și determină, de fapt, calitatea vieții tale. Mi-am făcut analizele, am avut grijă să urmez această dietă potrivită mie, personalizată. Trebuie să îți faci analizele și în funcție de starea ta de sănătate și plăcerile tale, nutriționistul știe să îți facă o dietă potrivită pentru tine”, ne-a mărturisit Andreea Marin, încrezătoare în ceea ce a reușit să obțină până acum, fiind admirată la tot pasul.

Sportul și sauna, cele mai importante pentru vedetă

Pentru Andreea Marin sportul este sfânt. Și pentru că are în hub-ul ei și o saună, vedeta o folosește de două ori pe săptămână.

„Fac sport de două ori pe săptămână, am și acasă bandă și mici greutăți, și saună o dată sau de două ori pe săptămână, avem aici în Creative Hub Voice&Visibility. Nu mai fac nimic altceva, niciun tratament corporal. Am făcut asta o bună perioadă de timp după ce am slăbit, dar fiind pe o perioadă lungă de timp aceast proces de slăbire, într-un an și jumătate, lucrul ăsta m-a ajutat”, am mai aflat de la Andreea Marin care nu a făcut niciun pas în modelarea corpului său fără să apeleze la un medic nutritiost și să își facă toate analizele. Apoi, în funcție de nevoile sale i s-a prescris o dietă și un program alimentar bine stabilit.

"La început am slăbit mai mult"

La început am mers la medic, mi-am făcut analizele, am văzut care sunt problemele, am tras o concluzie împreună, în funcție de acest lucru s-a creat o dietă care  a fost în trepte. La început o dietă de deblocare, în care am slăbit mai mult, apoi, pe parcurs, am tot eliminat obiceiurile greșite, combinațiile, mâncatul la orelele nepotrivite și așa mai departe... Nu vorbim doar de siluetă ci de sănătate și de modul de a înainta în vârstă frumos și demn”, ne-a spus Andreea Marin care și în vacanța de vară, chiar dacă a mers în Italia, acolo unde e o plăcere să mănânci, a avut grijă să nu guste deloc din pizza ci să se hrănească cu paste integrale care nu  aveau prea multe ingrediente combinate în rețetă.

În vacanța de vară am fost plecată în locuri în care existau tentații culinare, am fost în Italia,  sunt mulți carbohidrați dar dieta mediteraneeană variază, nu am mâncat pizza, am preferat pasta integrală gătită cât mai simplu, fără combinații extrem de încărcate, poți folosi 2-3 ingrediente. Mâncând cât mai curat corpul tău reușește să digere cât mai ușor mâncarea”, ne mai învață Andreea Marin care se focusează acum pe fiica ei Violeta, pe examenele pe care aceasta le are de susținut, și alegerea universității la care va merge pe viitor.

Mai multe