Elena Gheorghe, decizie radicală. Motivul pentru care a renunțat la dieta vegetariană. „Am reintrodus proteina animală în dieta mea"

La vârsta de 39 de ani, Elena Gheorghe are un corp de invidiat. Artista spune că duce o viață echilibrată, de curând ea renunțând la dieta vegetariană. Motivul fiind acela că a simțit nevoia să consume proteină animală. Vedeta spune că își ascultă mereu corpul și face mult sport. Este credincioasă și niciodată nu uită să-i mulțumească lui Dumnezeu pentru tot ceea ce are. 

Elena Gheorghe Foto: arhivă Click!
Elena Gheorghe Foto: arhivă Click!

Elena Gheorghe consumă, din nou, proteină animală

Pentru o perioadă, ea a ținut o dietă vegetariană. Acum, cântăreața a reintrodus în alimentația ei carnea pentru că „a simțit nevoia”. Se consultă mereu cu nutriționistul ei când vine vorba de sănătate și, pentru silueta și sănătatea ei, ea se menține făcând mult sport.

„Acum am reintrodus proteina animală în dieta mea, ca să zic așa. Pentru că am simțit nevoia. Și am zis că eu nu țin cont de părerile oamenilor, ci de corpul meu. Dacă corpul meu are nevoie de carne, îi dau carne, dacă, la un moment dat, o să simt nevoia să renunț din nou, o voi face. Îmi ascult corpul. Bineînțeles că ascult și sfaturile nutriționistului, pentru că, în urma analizelor, există carențe, atunci trebuie să facem ceva.

Dar mă simt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Suntem bine, sănătoși, și facem mult sport. Cred că ăsta e medicamentul nr. 1, să faci sport. Cred eu! Am avut niște probleme de sănătate și stilul de viață, mai ales cel alimentar contează, dar, combinat cu sportul, nu există să nu se rezolve. Dacă nu se rezolvă de tot, măcar jumătate, cu siguranță se rezolvă din problema sănătății”, a spus Elena Gheorghe pentru VIVA!.

Cum se încarcă cu energie vedeta 

Elena Gheorghe este o persoană credincioasă. Nu uită niciodată să îi mulțumească lui Dumnezeu pentru tot ceea ce primește. Este extrem de recunoscătoare pentru fiecare moment de liniște din familie. 

„Sunt o persoană religioasă la modul că merg când simt eu la biserică. Mergând prin țară și având ocazia să străbatem și cele mai frumoase părți, ajungem și la mănăstiri, și colegii mei vin și ei. Mergem acolo să ne încărcăm cu energie, pentru că darul acesta pe care noi îl avem nu este de oriunde. Este tot de acolo de sus. Și mergem să mulțumim, pentru că, dacă reușim încă să facem lucrul acesta, tot Lui i se datorează. Acolo mă încarc, e oaza mea de liniște.

Dar, desigur, nu doar în biserică și mănăstire mă încarc pozitiv, ci și acasă, când efectiv am parte de liniște. După ce au adormit copiii stau și mă gândesc, și mă rog, și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce mi se întâmplă. Pentru că fiecare lucru bun din viața noastră nu ni se cuvine efectiv, trebuie să fii recunoscător pentru fiecare lucru. Atât timp cât ești recunoscător și bucuros că ai primit aceste lucruri, cu siguranță acea energie se înmulțește când spui: 'Mulțumesc!'. Și mai multe lucruri vor veni înapoi", a mai adăugat Elena Gheorghe

Din ce cauză a recurs la terapie Elena Gheorghe 

La vârsta de aproximativ 19 ani, artista a trecut prin pierderea unei mătuși, o persoană extrem de apropiată și dragă sufletului său. Această pierdere a constituit un moment de mare suferință pentru Elena, care, inițial, a resimțit resentimente față de Divinitate, considerând că Dumnezeu este responsabil pentru durerea și pierderea ei.

Pentru a depăși această perioadă dificilă, Elena Gheorghe a căutat sprijin în mai multe direcții. S-a apropiat de viitorul ei soț și a încercat să găsească alinare în relația lor. Însă, conștientă de necesitatea de a gestiona emoțiile și de a face față durerii profunde, artista a decis să apeleze și la terapie. 

Am avut nevoie de terapie. Am făcut cam un an de zile. A fost o perioadă foarte grea din viața mea, mai ales că eram și în perioada adolescenței. Atunci parcă resimți aceste șocuri de 1.000 de ori, decât dacă ești mult mai mic și nu înțelegi mare lucru sau ai cumva o experiență de viață și atunci înțelegi că, de fapt, și moartea face parte din viață.

Deși niciodată nu ești pregătit să pierzi pe cineva drag. A fost și o lecție care m-a ajutat foarte mult. M-a maturizat foarte rapid. Mi-a dat cumva și o putere de a fi mai sigură pe mine că pot. Dacă reușești să treci peste o perioadă neagră din viața ta, nimic nu te mai poate doborî”, a spus Elena Gheorghe, la Fresh by Unica

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regalii în studenție jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop 4 august jpg
ciorba de fasole jpeg
zodii norocoase jpg
horoscop zilnic jpg
AD 4nXcaeN 2UmY CXKHN7bVr1SZ3xMPbq LfRBTN7qH556HuH3bEDMY0LG lSeFra0QoBmxu7s0lIeZ4CGLQwjQdq50UsX5 xk0B7 l0m0UVfY9rog086jr SVb12EkiXl a0ppvmrRLCT8VDhGenpBu3ObxzlO
cover (9) jpg
cover (8) jpg
Ce spune coafura ta preferata despre felul tau de a fi  Sursa foto Shutterstock 2113649489   1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net