Elena Gheorghe, apariție sexy în vacanță. Ce destinație de top a ales cântăreața

Elena Gheorghe (38 de ani) a plecat recent într-o vacanță de lux. Vedeta a publicat  imagini pe rețelele de socializare, în care apare într-o ipostază sexy, purtând un costum de baie.

Elena Gheorghe / Sursă foto: Colaj Click, Facebook
Elena Gheorghe / Sursă foto: Colaj Click, Facebook

Elena Gheorghe, vacanță de lux în Gran Canaria

Elena Gheorghe a decis să-și ia câteva zile de concediu bine meritate. Artista a muncit mult în ultima vreme, drept pentru care a ales să se relaxeze într-o vacanță exotică. Vedeta a împărtășit cu fanii din experiența sa și a publicat câteva imagini hot din Gran Canaria.

„Astăzi ne-am propus să vizităm Gran Canaria, destinația noastră de vacanță și am început cu Playa de Amadores, una dintre cel mai frumoase plaje de aici. Culoarea apei este în nuanțe de turcoaz iar nisipul parcă e făcut să-ți maseze tălpile.

Tot cei de la @christiantour care ne-au organizat vacanța, ne-au sfătuit să mergem în aceste locuri frumoase pentru a ne face o idee de ce înseamnă această insulă și mă bucur tare deja că am acceptat.

Clima este pe gustul meu, temperatura este de 25-26 de grade C și nu simți căldura aia dogoritoare, ci pur și simplu ți-e bine iar bronzul se așează repede, dar trebuie să ai grijă să aplici loțiune cu protecție pentru că nu simți când te arde.

 Deșertul Sahara este la 250 de km distanță de aici și în Gran Canaria găsești cea mai frumoasă specie de palmieri. Revin cu foto și video din următoarea locație”, a scris Elena Gheorghe pe Instagram.

Elena Gheorghe, vacanță devis în Gran Canaria / Sursă foto: Colaj Click, Facebook
Elena Gheorghe, vacanță devis în Gran Canaria / Sursă foto: Colaj Click, Facebook

Elena Gheorghe, apariție sexy în vacanța exotică

Pe de altă parte, cântăreața s-a dezbrăcat de inhibiții și a postat și câteva imagini în costum de baie. Trupul bine sculptat i-a ieșit perfect ăn evidență, iar silueta ei a stârnit invidie în rândul femeilor din mediul online. Ce-i drept, la vârsta de 38 de ani, Elena Gheorghe se poate mândri cu un corp pe care orice doamnă și domnișoară și l-ar dori.

Cu ceva timp în urmă, artista a dezvăluit și care este secretul prin care reușește să se mențină mereu în formă. Aceasta mărturisea că face mult sport și are o alimentație sănătoasă.

„Secretul – mult sport! Mâncare curată și vibe bun. Prefer să nu mănânc dulciuri și să mănânc sărat, deci prefer să renunț la partea asta. Încerc să nu mănânc grăsimi multe. Fără prăjeli, fără pâine și cât mai multe fructe, legume de sezon”, mărturisea cântăreața la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
matthew perry profimedia jpg
Cristi Brancu, prezentatorul emisiunii "Exclusiv VIP" de la Prima TV, a fost și el premiat aseară
banner Mihai Albu Mikaela
Raluca badulescu jpg
Banner Toma  Ioan Cosmin
anisia gafton colaj facebook jpg
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, pe vremea când erau fericiți în vacanțe exotice jpeg
adela gina irina instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net