Elena Gheorghe, apariție răvășitoare în vacanță. În ce ținute a defilat pe o insulă superbă din Spania

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel, au bifat prima vacanță din acest an. Cei doi îndrăgostiți și-au făcut bagajele și au plecat într-un loc superb, în Gran Canaria, acolo unde s-au bucurat de peisaje superbe și au rămas cu amintiri de neuitat. Pentru cele câteva zile petrecute pe meleaguri străine, frumoasa cântăreață a optat pentru ținute care mai de care mai excentrice. 

Elena Gheorghe și soțul ei / foto: Instagram
Elena Gheorghe și soțul ei / foto: Instagram

Elena Gheorghe obișnuiește să își țină fanii de pe Instagram la curent cu fiecare activitate din viața ei. În ultimele zile, aceștia s-au bucurat să vadă ipostaze din vacanța vedetei cu soțul ei și i-au apreciat ținutele pe care le-a etalat. 

Vedeta, ținute extravagante în vacanța din Spania 

Artista și soțul ei au luat la explorat mai multe locații superbe din Spania și s-au bucurat de atracțiile turistice pe care le-au descoperit. Zilele toride de vară au necesitat ținute răcoroase, astfel că îndrăgita cântăreață a optat pentru piese vestimentare colorate și alcătuite din materiale calitative. 

Vedeta și soțul ei au vizitat dunele de nisip - Dunas de Maspalomas - a optat pentru un costum din două piese: bluză și fustă, împletit, dedesubtul căruia a purtat lenjerie intimă de culoarea pielii. 

De asemenea, pentru vizita din Fataga, Elena Gheorghe a optat pentru un compleu format din sutien împletit și o pereche de pantaloni scurți, peste care a pus un cardigan de aceeași culoare, și din același material.

Elena Gheorghe, apariție îndrăzneață la Premiile VIVA! 2024

Elena Gheorghe a bifat o apariție răvășitoare la Premiile VIVA! 2024. S-a numărat printre cele 35 de vedete invitate la petrecerea aniversară și a fost premiată pentru împlinirea a 20 de ani de carieră. 

Cântăreața a optat pentru o rochie simplă, dar elegantă și de impact, decupată în partea abdomenului, făcută dintr-un materiale cu paiete. Elena Gheorghe a fost premiată pentru cele două decenii de carieră în industria muzicală, în care s-a lansat la vârsta de 5 ani. A urcat pe scenă alături de mama ei, cântând muzică populară. Ulterior, în industrie s-a lansat ritmuri latino, cu trupa Mandinga și a continuat să își consolideze cariera cu cele mai remarcabile cântece și cu o voce uimitoare. 

  „Mulțumesc! Sunt bucuroasă să primesc acest premiu pentru cariera mea și îmi doresc să vi-l dedic vouă, celor care îmi ascultați muzica. Fără voi această carieră de 20 de ani nu ar fi fost posibilă! Vă iubesc!” - a fost mesajul transmis de Elena Gheorghe, printr-o postare pe Instagram.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
longoria1 jpg
WhatsApp Video 2024 09 23 at 14 24 00 mp4 thumbnail png
liviu varciu
"Este o nouă colaborare specială. Misha este vocea care întregește într-un mod minunat, acest cântec", spune Miță, solistul trupei Bere Gratis
mirela vaida colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net