#Exclusiv Click!

Cum se relaxează Sanda Țăranu atunci când nu o vede nimeni: „Am observat că...”

12 februarie 2024 10:05   Vedete românești

Sanda Țăranu (85 de ani), emblema postului Televiziunii Române, a dezvăluit pentru Click! ce lucruri o bucură cel mai mult în viață, în această perioadă. Mai ales că de 13 ani a rămas și văduvă.

„Am observat că natura este cea care a reușit să mă echilibreze. De când m-am mutat la curte, la Breaza, mă bucur foarte mult de natură. Ies în curte pe terasă și privesc pomii și păsărelele care sunt prin curte. În astfel de lucruri eu îmi găsesc acum echilibru și liniște. Plus că am niște flori tare frumoase în casă, pe care le îngrijesc, și de care mă bucur”, a declarat Sanda Țăranu pentru Click!

Răspuns evaziv

Sanda Țăranu a intrat în caselor multor români, timp de 35 de ani, din  studiourile TVR cu cele mai proaspete informații, așa că televiziunea este una dintre cele mai mari iubiri ale fostei prezentatoare de televiziune.

„Mi-o fi dor oare de televiziune? Sigur că ascult și mă uit la știri în fiecare zi, dar vreau să zic un lucru și anume că mă obosesc foarte tare culorile, de la ora actuală, de la TV. Prea multă culoare mi se pare”, a mai spus Sanda Țăranu pentru Click!

Click! spune

Sanda Ţăranu s-a născut pe 7 ianuarie 1939, în Bucureşti! Una dintre emblemele televiziunii române a fost căsătorită cu Nicolae Ţăranu, cunoscut tenor al Operei din Bucureşti. Fosta jurnalistă a fost crainică la TVR până la Revoluţie, prezentând „Telejurnalul”, dar şi spectacole de varietăţi, festivaluri şi programe speciale ale Televiziunii în străinătate. După Revoluție, Sanda Țăranu a colaborat în continuare cu postul național de televiziune în calitate de narator al emisiunii „Teleenciclopedia”, ca traducător şi ca realizator al emisiunii „Un zâmbet pentru vârsta a treia”.

Mai multe