Sanda Țăranu nu renunță la stilul de viață sănătos! Ce face în fiecare zi pentru a se menține în formă

#Exclusiv Click!

Sanda Țăranu (84 de ani), emblema postului Televiziunii Române, are mare grijă de sănătatea sa, dar și de felul în care arată. Fosta prezentatoare de televiziune a declarat pentru Click! că sunt zile când merge pe jos, pentru a ajunge la destinația dorită, și câte patru ore, lucru care o ajută să se mențină mereu în formă și să aibă un tonus pozitiv pe întreaga zi.

Timp de 35 de ani, Sanda Țăranu a intrat în casele oamenilor, cu cele mai proaspete informații, din studioul postului TVR. Cu un chip angelic, dar și cu o voce caldă, fosta prezentatoare de televiziune reușea, de fiecare dată, să îi țină în fața micilor ecrane pe telespectatori. Acum însă, rămasă văduvă de 13 ani, Sanda Țăranu încearcă să își ocupe timpul și mintea cu tot felul de activități atât culturale, cât și benefice pentru organismul său.

„Sunt bine, muncesc! Am o mulțime de treburi în perioada aceasta. Trebuie să plătesc taxele, impozitele la stat, facturile în fiecare lună și tot așa. Mai am și alte preocupări dar  nu vreau momentan să vorbesc despre ele pentru că îmi doresc să îmi iasă. Este vorba de ceva de scris, o să vedeți dacă o să iasă, despre ce este vorba.

În rest, merg destul de mult pe jos pentru că mersul pe jos face picorul frumos! Uneori merg pe zi și câte patru ore pentru că locurile în care trebuie să ajung eu nu sunt mijloace de transport în comun. Atunci când merg trebuie să am grijă să nu alunec, să nu calc strâmb, să nu apară incidente neplăcute.

Atunci când merg pe jos îmi place să admir oamenii, natura și pomii care îmi apar în față. Oamenii cu care mă întâlnesc sunt foarte drăguți cu mine, mă recunosc pe stradă de multe ori și îmi spun asta sau mă ajută atunci când văd ei că am nevoie de ceva”, a declarat Sanda Țăranu pentru Click!

Sanda Țăranu, nostalgică

Fosta prezentatoare de televiziune recunoaște că a avut o meserie frumoasă, iar de multe ori se gândește cu drag momentele din trecutul ei.

„Îmi este dor de luminica reflectoarelor, dar nu doar mie trebuie să îmi fie dor ci și altor persoane. Mă gândesc cu drag de acele momente din televiziune, dar nu trăiesc în trecut. Sunt foarte bine ancorată în realitate. Mi-a plăcut toată viața mea să fiu informată. În meseria de jurnalism trebuie să fii mereu informat, documentat. Țin minte că atunci când făceam această meserie umblam cu dicționarul după mine. Mai bine să umblu cu dicționarul după mine, îmi ziceam în gând, decât să fac greșeli gramaticale”, a precizat, pentru Click!, Sanda Țăranu.

Click! spune

Sanda Ţăranu s-a născut pe 7 ianuarie 1939, în Bucureşti! Una dintre emblemele televiziunii române a fost căsătorită cu Nicolae Ţăranu, cunoscut tenor al Operei din Bucureşti. Fosta jurnalistă a fost crainică la TVR până la Revoluţie, prezentând „Telejurnalul”, dar şi spectacole de varietăţi, festivaluri şi programe speciale ale Televiziunii în străinătate.

După Revoluție, Sanda Țăranu a colaborat în continuare cu postul național de televiziune în calitate de narator al emisiunii „Teleenciclopedia”, ca traducător şi ca realizator al emisiunii „Un zâmbet pentru vârsta a treia”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
sabrina carpenter body roz instagram jpg
banner Doina Spătaru
image png
banner Mihai Traistariu
image png
banner Simona Trască
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu prima aparitie in doi dupa zvonul ca divorteaza 1 jpg
Banner Emily Burghelea
image
actualitate.net
image
actualitate.net