Damian Drăghici, copleșit de durere: «A plecat dintre noi prea tânăr. Este cea mai tristă zi pentru mine»

2 martie 2022 6:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Damian Drăghici este copleșit de suferință după ce fratele său Julien Toma a încetat din viață. Artistul a împărtășit vestea azi-noapte pe social-media printr-un mesaj emoționant în care mărturisește că trece prin cel mai trist moment al vieții sale. 

Artistul Damian Drăghici este copleșit de suferință după ce fratele său, Julien Toma, a încetat din viață înainte de vreme.

Drăghici a făcut anunțul azi-noapte pe rețelele de socializare și a mărturisit că este o zi cumplit de tristă, întrucât el și fratele său erau foarte apropiați, iar vestea morții a căzut ca un fulger. 

Artistul nu a oferit detalii despre cauza morții fratelui său, Julien Toma, însă a ținut să împătășească vestea fanilor săi de pe rețelele de socializare, unde și-a manifestat durerea și a dezvăluit cât de mult îi va lipsi. 

,,Astazi este cea mai trista zi pentru mine… Fratele meu Julien Toma a plecat dintre noi prea tanar, prea devreme si prea repede. Julica te iubesc si am sa te iubesc cat am sa traiesc. Imi este dor de tine si o sa-mi fie dor in fiecare zi.

Dumnezeu sa-ti odihneasca sufletul in pace!", a scris artistul pe pagina personală de Facebook. 

Damian Drăghici a renunțat la vicii de dragul copilului

Damian Drăghici este unul dintre cei mai apreciați muzicieni din România și nu numai. Artistul de etnie romă ș-a format muzical la colegiul Berklee, din Boston, SUA, iar ascensiunea sa muzicală a fost surprinzătoare. Cariera sa muzicală  a culminat cu o colaborare de excepție pe un albumul unei trupe americane, care a câștigat premiul Grammy. 

Este recunoscut pentru spectacolele sale de muzică, în acre se dovedește a fi un adevărat maestru al naiului. Drăghici a făcut un gest care i-a surprins pe mulți când în urmă cu câțiva ani s-a implicat în politică și a ajuns senator în Parlamentul României. 

Unul dintre cele mai de succes proiecte ale lui Damian Drăghici este podcastul pe care îl găzduiește și care a avut invitați din toate mediile profesionale, de la actori la artiști de muzică. 

Artistul a trecut printr-o transformare la nivel personal când în urmă cu doi ani a devenit tată pentru a doua oară și a renunțat la două dintre cele mai mari vicii ale sale, alcoolul și tutunul. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Mai multe