Dana Budeanu critică ținuta purtată de Carmen Iohannis la Jocurile Olimpice de la Paris: „Cum e posibil așa ceva?”

27 iulie 2024 14:54   Vedete românești

Carmen Iohannis a fost luată în vizor de Dana Budeanu, în urma aparițiilor sale la ceremonia de inaugurare a Jocurilor Olimpice de la Paris. Renumita creatoare de modă nu a fost deloc blândă cu prima-doamnă a României. 

Jocurile Olimpice 2024, de la Paris, au debutat vineri seară, cu o ceremonie inedită care s-a desfășurat în premieră în afara unui stadion, pe fluviul Sena. Nume importante din întreaga lume și-au bifat prezența, printre care și Carmen Tănase. 

Dana Budeanu: „Ce se întâmplă?”

Dana Budeanu consideră că soția lui Klaus Iohannis a avut o ținută nepotrivită pentru un astfel de eveniment. A criticat nu doar vestimentația, ci și abordarea vestimentară a acesteia, despre care a spus că a lăsat mult de dorit. 

Pe contul personal de Facebook, Dana Budeanu a realizat o postare în care a vorbit despre ținuta lui Carmen Iohannis. De asemenea, creatoarea de modă a avut de făcut o remarcă legată și de coafură și machiaj. 

„Ce se întâmplă concret? S-a aterizat cu avionul privat la Paris? Da! Bravo! Eu sunt pentru! Intrăăăăăă la Dior și la Chanel, ia patru ținute țiplăăăăă și atââât! Chemat păr make-up la hotel și aia a fost! E Pariiis! E oriceeeee! Cum este posibil așa ceva de 10 ani??? Băăăă de 10 ani???????????”, a scris creatoarea de modă pe Facebook.

Cât a costat ținuta lui Carmen Iohannis 

Alături de consoarta sa, președintele României s-a prezentat la Paris pentru a participa la marea deschidere a Jocurilor Olimpice. Evenimentul de mare anvergură a fost așteptat cu sufletul la gură de întreaga comunitate sportivă internațională. 

Pentru acest eveniment, Carmen Iohannis a decis să poarte o rochie de vară, albă, cu maci roșii. Piesa vestimentară este semnată de casa de modă Dolce&Gabbana și valorează în jur de 1.500 de euro. Carmen Iohannis a accesorizat ținuta cu o pereche de sandale negre și o geantă care aparține brandului Christian Dior, suma fiind aproximativ de 2.850 de euro. 

Mai multe