Dana Nălbaru și Dragoș Bucur se mândresc cu o recoltă bogată. Cum arată grădina de la țară a celor doi

21 iunie 2024 16:08   Vedete românești

Au trecut ani de zile de când Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au dat viața agitată de oraș pe liniștea de la țară. Cuplul a decis să se mute departe de București în urmă cu mai mult timp, într-un loc frumos, liniștit -  sat Moșteni-Greci, din județul Argeș. Recent, fosta solistă a trupei Hi-Q a postat pe Instagram o fotografie cu recolta din grădină.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au trei copii minunați: Sofia (17 ani), Kadri (9 ani) și Roxana India (12 ani), cărora reușesc să le ofere o viață frumoasă și liniștită, lipsită de nevoi. Împreună au decis să se retragă la țară și să se bucure de toate oportunitățile pe care natura li le pune la dispoziție. 

Dana Nălbaru are o recoltă bogată de roșii 

De la începutul primăverii, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au decis să își întemeieze propria grădină din care pot mânca legume îngrijite de ei. Recent, cântăreața a postat pe Instagram o fotografie din grădină, unde se afla printre rândurile de roșii care se pregătesc de coacere. 

„După cum ziceam, m-am mutat la țară” - a scris vedeta, în dreptul imaginii. 

Dragoș Bucur și-a luat meseria în serios și zilele trecute se apucase să tundă iarba din livadă. În postarea de pe Instagram, acesta a făcut și o descriere amuzantă:

„Trei zile pe săptămână actor și prezentator TV. Profesionist. Patru zile pe săptămână țăran amator. Intenționează să echilibreze nivelurile de pregătire”, a scris Dragoș Bucur în dreptul unei fotografii postate pe Instagram. „Las că la țară merge”, a reacționat Dana Nălbaru. „Șterge poza! Mă faci de râs, se vede că hamul de la coasă e pus invers!”, a mai scris actorul, care în poză tunde iarba cu motocositoarea.

Dana Nălbaru: „Văd stelele curate”

Cu toate că viața la țară îi obosește deseori, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au grijă să se bucure de momentele frumoase oferite de natură. 

„Răcoare de vară. Nopțile sunt aici altfel. Mai așezate, cu vise frumoase. Văd stelele curate, neprăfuite și mă pierd în gânduri de recunoștință pentru puterea care mi-a fost dată să pot lăsa o lume în urmă ca să descopăr alta…”, a mai scris Dana Nălbaru pe Instagram.

Mai multe