Dana Nălbaru, despre despărțirea de bărbatul pe care l-a iubit nebunește. Cine este artistul care i-a frânt inima, înainte de a-l întâlni pe Dragoș Bucur

Dana Nălbaru formează în prezent o familie frumoasă alături de Dragoș Bucur, și împreună cresc, așa cum pot și știu mai bine, cei 3 copii pe care îi au împreună. În trecut însă, înainte de a-și clădi un cămin alături de juratul de la „Românii au talent”, artista s-a iubit cu un artist extrem de cunoscut. 

Dana Nălbaru / foto: social media
Dana Nălbaru / foto: social media

Puțini își mai amintesc că Dana Nălbaru și solistul trupei Voltaj, Călin Goia, au format unul dintre cele mai în vogă cupluri vreme de aproape 6 ani. Cum și de ce s-a terminat relația lor, a povestit Dana Nălbaru acum ceva timp. 

Dana Nălbaru, adevărul despre despărțirea de Călin Goia 

În urmă cu ceva vreme, fosta solistă a trupei Hi-Q mărturisea că relația ei cu Cătălin Goia nu ar fi continuat din cauza lipsei comunicării. A precizat, totuși, că motivele pentru care a prelungit această relație vreme de 6 ani de zile au fost mai multe, fără a intra însă în alte detalii. 

„Cred că cel mai important lucru pentru o relație este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul și cu totul altfel viața, în general. Am știut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relație”, a spus Dana Nălbaru, în urmă cu ceva timp.

„Sunt foarte multe motivele pentru care rămâi cu cineva și o viață, chiar dacă acel cineva nu-ți este cel predestinat.

Sunt multe motive care ne fac pe noi, femeile, mai proaste decât am vrea să fim, mai fraiere, mai resemnate, mai delăsătoare… N-aș vrea să spun că bărbații sunt niște nenorociți… Sunt multe motive pentru care am continuat această relație timp de aproape 6 ani”, a mărturisit Dana, potrivit Verdict.

Dana și Cătălin pe vremea când formau un cuplu / foto: arhivă
Dana și Cătălin pe vremea când formau un cuplu / foto: arhivă

Cătălin Goia: „Nu am reușit să facem mai mult”

La rândul său, cântărețul trupei Voltaj a oferit un punct de vedere referitor la despărțirea de Dana:

„De Dana mă despărțisem din aprilie, când ea s-a și mutat, dar am hotărât amândoi să ținem totul ascuns, pentru că situația nu era extrem de clară. Despărțirea finală a survenit însă la sfârșitul lui iunie. Știam de relația cu Dragoș (n.r. cel cu care Dana Nalbaru s-a și căsătorit la scurt timp), îmi spusese Dana. Asta e viața, noi nu am reușit să facem mai mult”, mărturisea Călin Goia despre relația cu Dana, conform informațiilor apărute în presă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net